halihazırda 28kya var 22-23 bekliyorumBence böyle bi sistem geliyor ama 21k olmayabilir
halihazırda 28kya var 22-23 bekliyorumBence böyle bi sistem geliyor ama 21k olmayabilir
RX 6650 XT kullanıyorum, şu an sorun yok. Ama Nvidia kart alınabiliyorsa kesinlikle Nvidia alınmalı. Oyunların aniden kapanması, ekranın aniden gitmesi, mavi ekran gibi sorunlar yaşadım. Ekran kartından olmayabilir diyecekler için; sistem sıcaklığı normal, ayrıca RAM'lere Memtest86 yaptım, bir sorun görünmüyor. Son ekran kartı güncellemelerinden sonra şu an bir sorun yok gibi ama emin de olamıyorum. 3 yıl 1660S kullandım, hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. AMD'nin Nvidia'ya yetişebilmesi için daha çok çalışması gerekiyor.Hocam hangi kartı kullanıyorsunuz ne gibi sorunlar yaşadınız rx6800 almak istiyorum da.
Hocam bende çok kararsızım ama AMD'nin vram avantajı var ve aldığım sistemi 4-5 sene kullanmak istiyorum bu yüzden 16gb kart düşünüyorum sizce rx6800 mü rtx 4060 16gb mı aralarındaki performans farkı nasıl bu arada bütçem 30k toplama veya hazır sistem öneriniz varsa alabilirim.RX 6650 XT kullanıyorum, şu an sorun yok. Ama Nvidia kart alınabiliyorsa kesinlikle Nvidia alınmalı. Oyunların aniden kapanması, ekranın aniden gitmesi, mavi ekran gibi sorunlar yaşadım. Ekran kartından olmayabilir diyecekler için; sistem sıcaklığı normal, ayrıca RAM'lere Memtest86 yaptım, bir sorun görünmüyor. Son ekran kartı güncellemelerinden sonra şu an bir sorun yok gibi ama emin de olamıyorum. 3 yıl 1660S kullandım, hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. AMD'nin Nvidia'ya yetişebilmesi için daha çok çalışması gerekiyor.
25 falan olur gelen sistem bencehalihazırda 28kya var 22-23 bekliyorum
hesapladım, evet 21 bedava oluyor ama 22-23e bu sistem çıkar25 falan olur gelen sistem bence
22 23 e 16vram 4060ti olur ise güzel ama mağaza olarak itopya veya vatan olmalı sonuçta vatan her ilde var neredeyse ve itopya da nufusal olarak yüksek yerlerde varhesapladım, evet 21 bedava oluyor ama 22-23e bu sistem çıkar
Mağaza olarak dediğim için itopya ile çıkma olasılığı yüksek22 23 e 16vram 4060ti olur ise güzel ama mağaza olarak itopya veya vatan olmalı sonuçta vatan her ilde var neredeyse ve itopya da nufusal olarak yüksek yerlerde var
fiyatı çok iyi olacağını varsayarsak mağazada sıra olur erkenden gidersen sıraya girip alıp çıkarsın.Web stoğunu denemeden direkt mağazaya tahminen itopya veya vatana basarak gitsem başarılı olabilir miyim acaba?
Stoğa bağlı o zaman, mağaza stoğu 50 gibi bir rakamsa ben magazaya gidene kadar 50 kişi çoktan kuyruğa girer ve ben başarısız olurumfiyatı çok iyi olacağını varsayarsak mağazada sıra olur erkenden gidersen sıraya girip alıp çıkarsın.