Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Daha öncesi z fold 3 kullanmış biri olarak katlanabilir telefonların en büyük sorunu ağırlık ve kalınlıktı. Bende sırf çok ağır ve kalın olduğu için satmıştım. Ama Honor öyle bir cihaz ile geldi ki. Telefon katlanınca sadece 10mm yani iphone'dan 1mm daha kalın ve iphone'dan 10gr daha ağır. Z fold 3 ise neredeyse 16mm kalınlığa ve 270 gram ağırlığa sahipti. Honorun yaptığı bir devrim. Telefon açılınca ise sadece kalınlığı 4.5mm. İncecik bir tablet oluyor. Tr fiyatı ise bence yine bedava. Artık amiral gemisi telefonların 70k'lardan başladığı bir piyasada böyle bir cihazın 65k olması yine çok iyi. Telefon alıp deneme isteiğim artık ölmeye başlamıştı. Çünkü hep birbirini tekrar eden cihazlara geçtik. Hatta sırf onun için özel seri zte nubia z60u almıştım. Bir sonraki telefonumu buldum diyebilirim. Bir kaç ay geçsin denemek istiyorum.
Tr fiyatına dipnot geçmek istiyorum. Normal fiyatı 1500 dolarmış. 1500 dolardan gelse vegiler dahil 95k'dan gelmesi gerekirken cihaz bizde sadece 1000 dolar+vergi'ye satılıyor. Tr fiyatı o kadar iyi ki sarı sitede ki yd fiyatlarıyla neredeyse aynı .
Normalde yarı fiyatına yakın fark olurdu.
Benim aldığım z60u;
Tr fiyatına dipnot geçmek istiyorum. Normal fiyatı 1500 dolarmış. 1500 dolardan gelse vegiler dahil 95k'dan gelmesi gerekirken cihaz bizde sadece 1000 dolar+vergi'ye satılıyor. Tr fiyatı o kadar iyi ki sarı sitede ki yd fiyatlarıyla neredeyse aynı .
Normalde yarı fiyatına yakın fark olurdu.
Benim aldığım z60u;
Son düzenleme: