- En İyi Cevap
- 4
çöküşün olmadığı bir an bile yok ki bu nasıl haber
Bi okusaydın keşke biri "platinum", diğeri "titanium".
Tamam bak şimdi bi okudumBi okusaydın keşke biri "platinum", diğeri "titanium".
Kral 1300 mesajla 8500 reaksiyon kasmış acaba niye XD seviliyorsun Abdullah abiçöküşün olmadığı bir an bile yok ki bu nasıl haber
2006'lılar uniye geçince uzaylı istilası olsa şaşırmamYıl 2019 Hedef: Güzel bir üniversitede okuyabilmek.
Yıl 2020 Hedef: 2021 e sağlam girebilmek.
uranyum çıkacakArkadaşlar Nasa acil kod ile duyurmuş sizce olay nedir ciddi midir? Korkmaya başladım.
NASA 'acil' kodu ile duyurdu: Dünya'nın merkezinde çökmeler başladı
NASA, Güney Atlantik Anomalisi'ndeki manyetik alan zayıflığının büyüdüğünü ve bu bölgesel zayıflamanın batıya doğru kaydığını açıkladı.www.yenicaggazetesi.com.tr
NASA'nın demeyeyim de Türk medyasına düşmüş hiç bir NASA haberine güvenmiyorum artık.Arkadaşlar Nasa acil kod ile duyurmuş sizce olay nedir ciddi midir? Korkmaya başladım.
NASA, Güney Atlantik Anomalisi'ndeki manyetik alan zayıflığının büyüdüğünü ve bu bölgesel zayıflamanın batıya doğru kaydığını açıkladı.www.yenicaggazetesi.com.tr
Başlıkları da soru şeklinde yaparlar ya ,sen soruyorsun haber siteside soruyorNASA'nın demeyeyim de Türk medyasına düşmüş hiç bir NASA haberine güvenmiyorum artık.
Haber başlığı: NASA açıkladı Dünyaya meteor çarpacak, Dünya ters dönecek, Dünyaya çok yakından geçiyor %1000 ihtimal çarpacak vb.
2 Gün sonra yine çıkan haber,
"Teyet geçti..."
Google okullar açılacak mıBaşlıkları da soru şeklinde yaparlar ya ,sen soruyorsun haber siteside soruyor
Yeni bir sorun ile karşı karşıya olabilir miyiz ?
Devlet, corona virüsü çıkmadan yaklaşık 8 ay önce "Pandemi Önlemleri." Başlıklı genelge yayımlamış,
Şimdi ise Haziran ayında bir genelge yayımlanmış,
"Nükleer Enerji ve İyonlaştırıcı Radyasyon Hakkında Önlemler."
Zamanlama ilginç...
Arkadaşlar Nasa acil kod ile duyurmuş sizce olay nedir ciddi midir? Korkmaya başladım.
Bi güneşe bişeyler olur bi Dünya nın merkezi çöker. Sonumuz ne olacak acabaArkadaşlar Nasa acil kod ile duyurmuş sizce olay nedir ciddi midir? Korkmaya başladım.