Ağzını hayra açGüneş fırtınaları hep oluyor, arada da Dünyayı vuruyor. Bu sefer ki biraz daha şiddetli olacak sadece. Ölmüyoruz yani.
Düşme ihtimali olan meteor hep oluyor ama kesin çarpıcak diye bir şey denmiyor.NASA bu meteor asteroidleri hep inceliyor ve çarpma ihtimali yüksek olanları teğet geçerken görebiliyoruz.Geçen sene de Şubat ayında dünyaya meteor düşmesi bekleniyordu. Webtekno bu gerçeküstü haberi kimden aldı acaba?
Umarım olur mükemmel olay.
Garantilerimiz güneş fırtınasını kapsamıyor efendim.Güneş fırtınaları arkadaşın dediği gibi de hep oluyor.2025'te her 100 yılda bir olan güneş fırtınası olucak ve bu tüm teknolojik aletleri bozucak ve buna karşı hazır değil dünya.
Olayın doğruluk payı var her 100 senede birdi galiba. Ama kesin tarih yok tu ortada webtekno saolsun ilki gerçekleştirdi.Geçen sene de Şubat ayında dünyaya meteor düşmesi bekleniyordu. Webtekno bu gerçeküstü haberi kimden aldı acaba?
VahiyGeçen sene de Şubat ayında dünyaya meteor düşmesi bekleniyordu. Webtekno bu gerçeküstü haberi kimden aldı acaba?
harbiİnşallah vurmaz ya vurarsa napcaz bilmem kesin ayvayı yedik neyse ben namaz kılmaya gidiyorum.
İş NASA'ya binince inanmıyorum desem sanırım "enayi" damgası yerim galiba ama bu adamlar daha dünyadaki şeyleri bile okyanusdaki olayları anca bulurken bunun ihtimalini normal bir söylenti olarak düşünüyorum.Olayın doğruluk payı var her 100 senede birdi galiba. Ama kesin tarih yok tu ortada webtekno saolsun ilki gerçekleştirdi.
her yıl en az 4-5 defa dünyaya meteor düşecek haberini ortaya döküyorlar. 20 yıldan beri de devam etmek de. Herhalde gelenek oldu.İş NASA'ya binince inanmıyorum desem sanırım "enayi" damgası yerim galiba ama bu adamlar daha dünyadaki şeyleri bile okyanusdaki olayları anca bulurken bunun ihtimalini normal bir söylenti olarak düşünüyorum.
Daha adamlar uzaya, aya adam gönderilmesinde bile kolpa söylerken ciddi anlamda bu haberi görünce gülesim geldi.