Neler Yeni

Durduk Yere Ekran Gitti

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Bugün YT de takılırken ekran durduk yere dondu. Mouse klavye çalışmıyordu. 2 3dk geçtikten sonra kasanın düğmesinden yeniden başlattım. Bu sefer ekran hiç gelmedi. Monitörün kablusyla oynadım, ekran kartını çıkar tak yaptım sonra ekran kartını değiştirdim yine olmadı. Bunun nedeni nedir nasıl çözülür bilen varsa yardım bekliyorum. Teşekkürler.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Bugün YT de takılırken ekran durduk yere dondu. Mouse klavye çalışmıyordu. 2 3dk geçtikten sonra kasanın düğmesinden yeniden başlattım. Bu sefer ekran hiç gelmedi. Monitörün kablusyla oynadım, ekran kartını çıkar tak yaptım sonra ekran kartını değiştirdim yine olmadı. Bunun nedeni nedir nasıl çözülür bilen varsa yardım bekliyorum. Teşekkürler.
Hocam parça arıza yapmış olabilir anakartınızda arıza ledi veya başlarken ses çıkartıyor mu uzun bir bip sesi vs gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart işlemci ram dahili disk herhangi biri olabilir

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam parça arıza yapmış olabilir anakartınızda arıza ledi veya başlarken ses çıkartıyor mu uzun bir bip sesi vs gibi

Anakart işlemci ram dahili disk herhangi biri olabilir
Normalde ilk başlatırken kısa bir bip sesi veriyordu ekran gidince vermemeye başladı hangi parça arizalanmis olabilir ki?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
bir tür parça hatası hocam pc açılırken sürekli bir bp sesi geliyor mu ?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Normalde ilk başlatırken kısa bir bip sesi veriyordu ekran gidince vermemeye başladı hangi parça arizalanmis olabilir ki?
Hocam ilk anakarta yönelmek lazım tüm parçalar ona takılıyor sonuçta birde anakart giderken yanında genelde 1 veya daha fazla parçayıda götürüyor

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir tür parça hatası hocam pc açılırken sürekli bir bp sesi geliyor mu ?
Sorunsuz çalışırken ilk açtığımda 1 kere veriyordu ekran gittikten sonra baslattigimda hiç vermiyor bip sesi.

Hocam ilk anakarta yönelmek lazım tüm parçalar ona takılıyor sonuçta birde anakart giderken yanında genelde 1 veya daha fazla parçayıda götürüyor
Hiç bir mudahale olmadığı halde neden gidebilirki anlamadım hiç bir şey yapmıyordum yt de ekran açıktı sadece. Sanırım vadesini doldurdu zaten eskiydi.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
Sorunsuz çalışırken ilk açtığımda 1 kere veriyordu ekran gittikten sonra baslattigimda hiç vermiyor bip sesi.
anakartta problem olabilir hocam ya ekran kartı ya anakart

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

Hiç bir mudahale olmadığı halde neden gidebilirki anlamadım hiç bir şey yapmıyordum yt de ekran açıktı sadece. Sanırım vadesini doldurdu zaten eskiydi.
Hocam elektronik alet pek bir sebep yok önceden olan anlık elektrik gidip gelmesi yavaş yavaş yemiştir içeriden ya da vadesi dolmuştur kesin bişey demek yanlış olur

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,858
İsim
Emre Zengin

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
Başka ekran kartı taktım diğeriyle aynı oldu ekran gelmedi bip sesi de çıkmadı. Tozdan etkilenmiş olabilir mi
ramleri çıkarıp takın hocam eğer yinede ekran gelmezse (bence anakartta problem vardır) çünkü ramler genelde mavi ekrana neden oluyor

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası