Neler Yeni

Durduk yere VAC Ban yemek

phopshen

80+ Bronze
Arkadaşım geçen steam hesabına internet cafeden girmiş hesaptan da çıkış yapmayıp kapatmış bilgisayarı. Çıkış yapmadığı için biri girip vac ban yemesine sebep mi oldu yoksa steamde hani saat kasılıyor ya (singleboost) onla cs falan saat kasmıştı acaba ondan dolayı mı ban yedi? Steam Desteğe yazdı hesabını korumasının onun elinde olduğu, hiçbir şey yapamaycaklarını söylemişler. Sebebini söylememişler. Bunun sebebi nedir acaba merak içindeyiz. Saat kastığı için mi? İnternet Cafede hesaptan çıkış yapmayıp bilgisayarı kapattığı için biri girip ban yemesine sebep mi oldu?

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Saat kasmadan ban yiyeceğini düşünmüyorum birçok kişi bende dahil yapıyorum bunu ama hesabı açıp bıraktıysa ban yemiş olabilir farklı biri geldiğinde hile açmış olabilir

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
durduk yere vac yemezsin kanka :D

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eray
Hile falan açmadı yalan mı söylüyorum kanka
internet kafelerde çok program yüklenip siliniyor oyuna etki eden bir program varsa pc de ondan dolayı olmuş olabilir aynısı benim arkadaş yaşamıştı 2015 2016 zamanında
Mesaj otomatik birleştirildi:

steame ticket atsın her şeyi uzunca yazsın

pardon cümlenin devamını okumamışım yapacak bir şey yok o zaman

phopshen

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internet kafelerde çok program yüklenip siliniyor oyuna etki eden bir program varsa pc de ondan dolayı olmuş olabilir aynısı benim arkadaş yaşamıştı 2015 2016 zamanında

steame ticket atsın her şeyi uzunca yazsın

pardon cümlenin devamını okumamışım yapacak bir şey yok o zaman
vac kalkmaz mı yani olayı anlatsak uzun uzun

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Hile falan açmadı yalan mı söylüyorum kanka
biz onu bilemeyiz açmamış olsanda Vac yediysen geri alınması çok çok düşük 100 kişiden sadece 1 kişi geri alınıyor oda çok nadir hata ile olursa yani destekten ulaş olmuzsuz geri yanıt alırsan ban kaldırılmayacak

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
hilesiz ban yedim. Kim ne derse desin ben yasadigimi biliyorum aga. Gecmis olsun oncelikle. vac ban cok nadir geri açılabiliyor. Ticket atabilirsin

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Top Bottom