Ve hala halk destekliyor. Sonra ırkçı diyorlar. Biz kimseye ırkçı değiliz arkadaş yasal yollar ile gelip çalışana kim bir şey söylemiş. Adamlar lunaparka gelir gibi memlekete giriyorlar yaaga inanılmaz bir olay ya. ne yasadışı göçmen meselesini çözebiliyorlar ne ekonomiyi ne kadın cinayetlerini adamların çözebildiği hiçbir şey yok dünyada bundan daha beceriksiz bir iktidar var mı acaba
Yüzde 200 civarı bence%170 olmasın o..
Daha da fazla muhtemelen.Yüzde 200 civarı bence
ya dostum ırkçı olmadığını savunmak zorunda değilsin bunun ırkçılıkla ilgisi yok bile. ne zaman ki dünyada pasaport diye bir şey olmaz tüm sınırlar kalkar bu o zaman konuşulur. bazı milletler bazı milletlerden gelişmiştir. bu kaçınılmaz bir şey bunun millete ait muhteşem özelliklerle de ilgisi yok. o yüzden ırkçılık falan dillendirilmemesi lazım bu konudaVe hala halk destekliyor. Sonra ırkçı diyorlar. Biz kimseye ırkçı değiliz arkadaş yasal yollar ile gelip çalışana kim bir şey söylemiş. Adamlar lunaparka gelir gibi memlekete giriyorlar ya
Hocam vallaha beni ırkçı yaptılar artık umrumda değil , ülkemdeki 80 milyon insanın 1'i bile rahat yaşayamıyorsa sen mülteci falan alamazsın , bu kadar basit.Ve hala halk destekliyor. Sonra ırkçı diyorlar. Biz kimseye ırkçı değiliz arkadaş yasal yollar ile gelip çalışana kim bir şey söylemiş. Adamlar lunaparka gelir gibi memlekete giriyorlar ya
bu ülkedeki kadınların rahatı başka ülkedeki insanların hayatından daha kıymetlidir.Hocam vallaha beni ırkçı yaptılar artık umrumda değil , ülkemdeki 80 milyon insanın 1'i bile rahat yaşayamıyorsa sen mülteci falan alamazsın , bu kadar basit.
Hocam sadece kadınlar değil bu ülkenin 1 tane vatandaşı bile rahat yaşayamıyorsa o ülkeye mülteci falan almayacaksın benim görüşüm bu herkes katılmayabilir , ırkçılıksa bu evet ırkıçıyım hiç utanmam bunu söylerken.bu ülkedeki kadınların rahatı başka ülkedeki insanların hayatından daha kıymetlidir.
ya bak hocam iskandinav ülkeleri bu adamların en okumuşlarını aldı (doktor,mühendis vs) ve bu adamları bile entegre edemediler topluma. adamlara bildiğin slaytla eğitim verdiler kadınlara sarkıntılık edilmez bir kadının açık giyinmesi onun taciz edilebileceği anlamına gelmez diye. bu insanlar bile entegre edilemedi norveç kendisi itiraf etti başarısız olduk diye. erasmusa giden bir türk kızı 3 afganın tecavüzüne uğramıştı almanyada medyada falan gördünüz mü bilmiyorum. çok sıkı tepki verin bu konuda çünkü bu konu parti ve siyaset üstü bir konudur ben hep etrafa ayık oluyorum birisi video çekiyor mu falan diye. aman vermeyin bunlaraHocam sadece kadınlar değil bu ülkenin 1 tane vatandaşı bile rahat yaşayamıyorsa o ülkeye mülteci falan almayacaksın benim görüşüm bu herkes katılmayabilir , ırkçılıksa bu evet ırkıçıyım hiç utanmam bunu söylerken.
Desene ekonomi düzelmesi çok zor.Daha da fazla muhtemelen.