Sanırım hesabın sahibi oyunu oynamak istemeyip bu siteye satıyor, bu sitede kârlı olarak size satıyor. Ben böyle biliyorum eğer yanlışsa düzeltirseniz sevinirim.arkadaşlar çalışma mantığını özet geçer misiniz ? birde paparayla alışveriş yapabilir miyim ?
kod olarak teslim ediyorlar diye biliyorumSanırım hesabın sahibi oyunu oynamak istemeyip bu siteye satıyor, bu sitede kârlı olarak size satıyor. Ben böyle biliyorum eğer yanlışsa düzeltirseniz sevinirim.
Allah Allah sadece steam da satılmıyor mu cs go ?Zamanında 20 TL'ye CS:GO aldığım sitedir kendisi.
Güvenilir ne alacaksanız ?
Hayır.Allah Allah sadece steam da satılmıyor mu cs go ?
Güvenilir site 1 dk içinde yolluyorlar papara ile alabiliyorsun en hızlı key sitesi ve ucuzarkadaşlar çalışma mantığını özet geçer misiniz ? birde paparayla alışveriş yapabilir miyim ?
o keyi biliyorum bazen call of duty oyunları çıkıyor istersen dene şansınırandom steam key alınır mı ? 20tl ye vip steam key var düşük oyun çıkmaz vs yazıyor. bi şansımı denesemmi ?
ne tür oyunlar çıkma şansı var en pahalı oyunda çıkabilir diyor (palavra büyük ihtimal)Güvenilir site 1 dk içinde yolluyorlar papara ile alabiliyorsun en hızlı key sitesi ve ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o keyi biliyorum bazen call of duty oyunları çıkıyor istersen dene şansını