Durmaplay random vip steam key alınır mı ?

atachu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,180
düşük kalite oyun çıkmaz vs diyor. bi şansımı denesemmi ? (konu başlığı ve içeriği farklıydı o konu çözüldüğünden yeni konu açmamak için düzenledim)

Son düzenleme:
Zamanında 20 TL'ye CS:GO aldığım sitedir kendisi.
Güvenilir ne alacaksanız ?

Zamanında 20 TL'ye CS:GO aldığım sitedir kendisi.
Güvenilir ne alacaksanız ?
ne alıcağımı bilmiyorum kartta 55 tl falan var bakınyayım dedim belki ilgimi çeken bir şey bulurum

gayet güvenilir yıllardır kullanıyorum

vip steam key falan var ondan iyi bir şeyler çıkar mı ?

arkadaşlar çalışma mantığını özet geçer misiniz ? birde paparayla alışveriş yapabilir miyim ?
Sanırım hesabın sahibi oyunu oynamak istemeyip bu siteye satıyor, bu sitede kârlı olarak size satıyor. Ben böyle biliyorum eğer yanlışsa düzeltirseniz sevinirim.

Sanırım hesabın sahibi oyunu oynamak istemeyip bu siteye satıyor, bu sitede kârlı olarak size satıyor. Ben böyle biliyorum eğer yanlışsa düzeltirseniz sevinirim.
kod olarak teslim ediyorlar diye biliyorum

Ödemeyi yapar yapmaz önünüzde sayfa beliriyor ve kod orada yazıyor.

Ödemeyi yapar yapmaz önünüzde sayfa beliriyor ve kod orada yazıyor.
random steam key alınır mı ? 20tl ye vip steam key var düşük oyun çıkmaz vs yazıyor. bi şansımı denesemmi ?

arkadaşlar çalışma mantığını özet geçer misiniz ? birde paparayla alışveriş yapabilir miyim ?
Güvenilir site 1 dk içinde yolluyorlar papara ile alabiliyorsun en hızlı key sitesi ve ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

random steam key alınır mı ? 20tl ye vip steam key var düşük oyun çıkmaz vs yazıyor. bi şansımı denesemmi ?
o keyi biliyorum bazen call of duty oyunları çıkıyor istersen dene şansını

Güvenilir site 1 dk içinde yolluyorlar papara ile alabiliyorsun en hızlı key sitesi ve ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o keyi biliyorum bazen call of duty oyunları çıkıyor istersen dene şansını
ne tür oyunlar çıkma şansı var en pahalı oyunda çıkabilir diyor (palavra büyük ihtimal)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,705
Üyeler
186,522
Son üye
kncastr
Geri