Neler Yeni

durum hâlâ aynı, hiç iyi değilim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Güngör

durum hâlâ aynı 3 ay oldu hâlâ kendime gelemedim. 1 ay öncesinde alkolllüyken onu aramıştım seni seviyorum vs. demiştim ben istemiyorum demişti başkası mı var diye sormuştum hayır yok felan demişti en sonki konuşmamız bu. 7 ekim doğum günüm arasam mı konuşmayı denesem mi bilmiyorum, hiçbir şey yapamıyorum hiç iyi değilim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Neden bu kadar bağlanıyorsunuz ki ? Kız senden vazgeçmiş unutmuştur sende unut demek ki senin kadar sevmemiş sen neden bu kadar düşünüyorun içkiyi de hemen bırak

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy

durum hâlâ aynı 3 ay oldu hâlâ kendime gelemedim. 1 ay öncesinde alkolllüyken onu aramıştım seni seviyorum vs. demiştim ben istemiyorum demişti başkası mı var diye sormuştum hayır yok felan demişti en sonki konuşmamız bu. 7 ekim doğum günüm arasam mı konuşmayı denesem mi bilmiyorum, hiçbir şey yapamıyorum hiç iyi değilim.
arama sosyalles

Hanaz

80+ Gold

Yanmış odunu neden tekrar yakmaya çalışıyorsun
ateş kızdan değil senin ateşin kül oluyor

Yani boşver gitsin forumdayız (🤜)

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Mehmet
Sal şu kızı başkasını bul

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
2 yıllık ciddi ilişki mi olur. Millet 5-10 yıllık sevgilisinden, nişanlısından, eşinden ayrılıyor ve senin kadar depresyona girmiyor. Hayatı başkaları için yaşamaktan vazgeç. O kızdan önce de bir hayatın vardı ve o kızdan sonra da bir hayatın olur. Karşına başka kız çıkar bu kız artık aklına bile gelmez bir zaman sonra.

BurakBek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Burak

Lan memleket elden gidiyor sen hala aşk meşk den bahsediyorsun sokaklarda dışarılarda zanlılar suçlular ooo. çocukları elini kolunu sallayarak serbestce dolaşıyor masum insan öldürüyorlar senin derde bak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom