Neler Yeni

durumu olmayanlar the forest 2

Jeykıp

80+
Bilmeyenler için crack online oluyordur
1677446812315.png
th

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ciddi mi la bu, para vermenin ne manası kaldı o zaman. İyiymiş, fakir ben ve dostlarım için birebir.

sametozcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
samet özcan
Nasıl yapıcaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda yarı fiyatına gönderenler var onlardan 140tlye de alabilirsiniz firmanın hakkını yememek için ve pc nizi virüsten korumak için
Nasıl kim yolluyor

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Emre Öztürk
Forumda yarı fiyatına gönderenler var onlardan 140tlye de alabilirsiniz firmanın hakkını yememek için ve pc nizi virüsten korumak için
nerden aliyoz hocam yazabilir misin
güvenilir mi bide ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ama o yarı fiyatına gönderenlerden aldığında çaldıkları kredi kartının sahibinin hakkını yiyorsun onu nasıl yapacağız? Lütfen ekmek yedirmeyin onlara.

saizens

80+
Ama o yarı fiyatına gönderenlerden aldığında çaldıkları kredi kartının sahibinin hakkını yiyorsun onu nasıl yapacağız? Lütfen ekmek yedirmeyin onlara.
Yarı fiyatına yollayan arkadaş benim, kartta benim çalıntı falan değil, kerem adlı moderatör tarafından teyitli olan bir şey zaten, almak isteyen olur ise özelden ulaşabilir. An olarak 2.800₺ bakiyem mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
NE VİRÜSÜ YAW? Belirli yerlerden iso dosyası olarak indirirsen son derece güvenilir ne işlemciye fazla yük bindirir ne de arka planda başka bişey çalıştırır sadece oyun işte. Hatta Denuvo koruma yazılımı da silindiği için işlemci daha az yüke girer. Korsan oyundan dolayı virüs bulaşan pc görmedim 20 yıldır. Ha abidik gubidik oyunları demiyorum git RDR2 nereden indirirsen indir %100 virüs falan bulaşmayacak garanti veriyorum. İnanmayın böyle laflara. Tamam korsana hayır da SKIDROW, CODEX gibi yerler napsın senin benim oyun bilgisayarını? "FBI peşimde" paranoyası gibi geldi bana biraz bu :D

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben orasını bilmiyorum ama sen böyle diyerek o kişinin hakkını yiyorsun
Dostum bu işleri tüm ince detayıyla biliyorum rahat ol, zaten bunun başka bir yöntemi de yok. Kendi kartından iki katı fiyata satın alıp sana neden yarı fiyata versin? Tabi alıp almamak size kalmış, şahsen ben almazdım. Satacaksa da başkasına satsın, beni bulaştırmasın.

Oscar

80+ Bronze
Sizin dediğinizde olabilir tabii.

Skin satarak elde ettiği steamdaki bakiyeleri nakite çevirmek için uygun fiyata gift atanlar da var.

Top Bottom