tm.Bilmeyenler için crack online oluyordur
Alıntıyı görüntületh
Forumda yarı fiyatına gönderenler var onlardan 140tlye de alabilirsiniz firmanın hakkını yememek için ve pc nizi virüsten korumak içinBilmeyenler için crack online oluyordur
Alıntıyı görüntületh
Nasıl kim yolluyorForumda yarı fiyatına gönderenler var onlardan 140tlye de alabilirsiniz firmanın hakkını yememek için ve pc nizi virüsten korumak için
nerden aliyoz hocam yazabilir misinForumda yarı fiyatına gönderenler var onlardan 140tlye de alabilirsiniz firmanın hakkını yememek için ve pc nizi virüsten korumak için
Ama o yarı fiyatına gönderenlerden aldığında çaldıkları kredi kartının sahibinin hakkını yiyorsun onu nasıl yapacağız? Lütfen ekmek yedirmeyin onlara.Forumda yarı fiyatına gönderenler var onlardan 140tlye de alabilirsiniz firmanın hakkını yememek için ve pc nizi virüsten korumak için
Yarı fiyatına yollayan arkadaş benim, kartta benim çalıntı falan değil, kerem adlı moderatör tarafından teyitli olan bir şey zaten, almak isteyen olur ise özelden ulaşabilir. An olarak 2.800₺ bakiyem mevcutAma o yarı fiyatına gönderenlerden aldığında çaldıkları kredi kartının sahibinin hakkını yiyorsun onu nasıl yapacağız? Lütfen ekmek yedirmeyin onlara.
Ben orasını bilmiyorum ama sen böyle diyerek o kişinin hakkını yiyorsunAma o yarı fiyatına gönderenlerden aldığında çaldıkları kredi kartının sahibinin hakkını yiyorsun onu nasıl yapacağız? Lütfen ekmek yedirmeyin onlara.
NE VİRÜSÜ YAW? Belirli yerlerden iso dosyası olarak indirirsen son derece güvenilir ne işlemciye fazla yük bindirir ne de arka planda başka bişey çalıştırır sadece oyun işte. Hatta Denuvo koruma yazılımı da silindiği için işlemci daha az yüke girer. Korsan oyundan dolayı virüs bulaşan pc görmedim 20 yıldır. Ha abidik gubidik oyunları demiyorum git RDR2 nereden indirirsen indir %100 virüs falan bulaşmayacak garanti veriyorum. İnanmayın böyle laflara. Tamam korsana hayır da SKIDROW, CODEX gibi yerler napsın senin benim oyun bilgisayarını? "FBI peşimde" paranoyası gibi geldi bana biraz buForumda yarı fiyatına gönderenler var onlardan 140tlye de alabilirsiniz firmanın hakkını yememek için ve pc nizi virüsten korumak için
Dostum bu işleri tüm ince detayıyla biliyorum rahat ol, zaten bunun başka bir yöntemi de yok. Kendi kartından iki katı fiyata satın alıp sana neden yarı fiyata versin? Tabi alıp almamak size kalmış, şahsen ben almazdım. Satacaksa da başkasına satsın, beni bulaştırmasın.Ben orasını bilmiyorum ama sen böyle diyerek o kişinin hakkını yiyorsun
Sizin dediğinizde olabilir tabii.Ama o yarı fiyatına gönderenlerden aldığında çaldıkları kredi kartının sahibinin hakkını yiyorsun onu nasıl yapacağız? Lütfen ekmek yedirmeyin onlara.