Ben de geçen seneki çok kolay demiştim ama sınav haliyle ev hali bir değil ne kadar çözdüğün lgsler sana kolay gelse de sınav anında çok zorlanacaksın bana zor gelmiştiMat 5-6 net
Türkçe 18-19
Fen 17-18
İng 10
Din 9-10
İnk 8-10
Lgs öğrencisiyim
Son durum böyle bu son ay matematiğe önem vereceğim karne notum gayet iyi (97) meb yayınladığı soruları dershanedeki denemelerden daha iyi yapıyorum geçen seneki lgs sınavını çözdüğümde mat. dışında çok kolay olduğunu gördüm. Nasıl? 390 üzeri bir puan alsam yeterli.
asıl 3 4 net eklemesi lazım çünkü denemeler lgs ye göre daha zor olduğu için lgs daha kolay geliyorDeneme ile LGS bir olmuyor. Denemede yaptığın net'ten bi 3-4 net çıkar. Yanlış okumadan şundan bundan çıkıyor.
Ayrıca yanlış durumların ne alemde bilmiyorum. yanlışlar da puan götürüyor. Matematikten çok az netin var. Matematiği yükseltirsen olabilir
Stres + Sınav Ortamı etkiliyor. Ayrıca çoğu deneme LGS ayarında olmuyor. 3-4 net düşmek gerek. Ben hiç denemede 470 alıp LGS'de 490 alan görmedim.asıl 3 4 net eklemesi lazım çünkü denemeler lgs ye göre daha zor olduğu için lgs daha kolay geliyor
matematik 10-15 yaparsan iyi olurMat 5-6 net
Türkçe 18-19
Fen 17-18
İng 10
Din 9-10
İnk 8-10
Lgs öğrencisiyim
Son durum böyle bu son ay matematiğe önem vereceğim karne notum gayet iyi (97) meb yayınladığı soruları dershanedeki denemelerden daha iyi yapıyorum geçen seneki lgs sınavını çözdüğümde mat. dışında çok kolay olduğunu gördüm. Nasıl? 390 üzeri bir puan alsam yeterli.