Neler Yeni

Durumumuz İyi Ancak Ailem Bilgisayar Almıyor

PinsizAMD

80+ Bronze
Arkadaşlar ben bayramlık paralarımı biriktiriyorum ve bu yaz işe girdim en sonunda 5000 tlyi biriktirdim. Sırf hayalim olduğu için hafta içi her sabah 5 te kalkıp 11 e kadar büfede çalışıyorum. Ama babam bilgisayar alırsam derslerimi çalışmıycağımı düşünüyor. Derslerim kötü olsa anlıycam ama kötü değil. Ve bu güne kadar evimizde hep bir kural vardı okullar açık olduğu sürece hafta içi bilgisayar açmak yok diye ve bu kurala hep uydum ve derslerimi güzelce çalışıp testlerimi çözdüm fakat inanmıyor pandemiden dolayı herkeste olduğu gibi bir miktar düşüş oldu bunu bahane ediyor arada ne yapabilirim?
Baba msn var içinde ayça 22 de kullanıyor de kendisi basar parayı alır o pc yi
(anlamayanlar ayça 22 kamera açtı yazsın google'a)

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar ben bayramlık paralarımı biriktiriyorum ve bu yaz işe girdim en sonunda 5000 tlyi biriktirdim. Sırf hayalim olduğu için hafta içi her sabah 5 te kalkıp 11 e kadar büfede çalışıyorum. Ama babam bilgisayar alırsam derslerimi çalışmıycağımı düşünüyor. Derslerim kötü olsa anlıycam ama kötü değil. Ve bu güne kadar evimizde hep bir kural vardı okullar açık olduğu sürece hafta içi bilgisayar açmak yok diye ve bu kurala hep uydum ve derslerimi güzelce çalışıp testlerimi çözdüm fakat inanmıyor pandemiden dolayı herkeste olduğu gibi bir miktar düşüş oldu bunu bahane ediyor arada ne yapabilirim?
Şu Aileleri Anlamıyorum Bilgisayara Zaralı Birşeymiş Gibi Bakıyorlar Para Seninse Çalışıp Kazandım Diyorsun Biraz Eğlenmeyi Hakediyorum De Ve Almak İstediğin'de Kararlı Olduğunu Göster.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe
10 oluyor herhalde.
11'e mi geçtin?
10a geçtim karışıyor bazen yaş işleri 2006 lıyım işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu Aileleri Anlamıyorum Bilgisayara Zaralı Birşeymiş Gibi Bakıyorlar Para Seninse Çalışıp Kazandım Diyorsun Biraz Eğlenmeyi Hakediyorum De Ve Almak İstediğin'de Kararlı Olduğunu Göster.
Almam alsanda kırarım vs bişeyler diyor bide anlamadığım bir şey var birde üniversite sınavına yös ten giricem

Son düzenleme:

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
pc ile oynayacağına gezebilirsin demişler anlamıyorum arkadaşlar pc oynarkende gezerkende ders çalışmıyor zaten 1 saat dışarda gezecekse onun yerine 1 saat evde pc oynasın sevdiği şeyi yapsın ha gezmiş ha pcyle oynamış ne fark ediyor ikisini yaparkende ders çalışmıyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,195
Üyeler
167,626
Son üye
Tanem22
Top Bottom