Neler Yeni

Duş alırken gözüme çok fazla su kaçıyor.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Duştayken kafamı yıkarken, kafamdaki şampuanlar suyla beraber gözüme gelip gelip duruyor ve gözüm çok açıyor. Bunun için kabinden çıkıp gözümü silmem gerekiyor, o sırada gözüm hep kapalı oluyor ve bastırmam gerekiyor çünkü açarsam gözümün çok fazla acıyacağını düşünüyorum. Bunun gözüm için bir zararı var mıdır ve naparsam gözüme su gelmesini engellerim?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bunun gözüm için bir zararı var mıdır ve naparsam gözüme su gelmesini engellerim?
Gözlerini sert bir şekilde kapalı tutmayı dene banyo sırasından muhtemelen düzelir.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Gözünü sıkıca kapat

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Duştayken kafamı yıkarken, kafamdaki şampuanlar suyla beraber gözüme gelip gelip duruyor ve gözüm çok açıyor. Bunun için kabinden çıkıp gözümü silmem gerekiyor, o sırada gözüm hep kapalı oluyor ve bastırmam gerekiyor çünkü açarsam gözümün çok fazla acıyacağını düşünüyorum. Bunun gözüm için bir zararı var mıdır ve naparsam gözüme su gelmesini engellerim?
ben kafamı arkaya eğip öyle yıkıyorum su yada sabun gelmiyor.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ahahahahahaha
Öncelikle suyun akışına ters bir pozisyonda dur. Başını geriye doğru eğerek gelen suyun yüzüne değil de yanlara akmasını sağla.
Olmadı dalin kullan :)

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Dalin veya çok zekice olacak ama gözlerini sıkıca kapamayı deneyebilirsin şampuan akana kadar, içinde çok kimyasal yoksa PH değeri dışında gözünü yakabilecek bir şey yok. Kaliteli bir şey kullanıyorsan öyle çok zarar görmezsin yani, yine de şampuanlarken kafanı, gözlerini kapat sıkıca.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Dalin veya çok zekice olacak ama gözlerini sıkıca kapamayı deneyebilirsin şampuan akana kadar, içinde çok kimyasal yoksa PH değeri dışında gözünü yakabilecek bir şey yok. Kaliteli bir şey kullanıyorsan öyle çok zarar görmezsin yani, yine de şampuanlarken kafanı, gözlerini kapat sıkıca.
Head and Shoulders kullanıyorum.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Kafanı iyice durularsan bir şdy olmaz ben hep öyle yapıyorum. Bunu yapmazsan yüzünü yukari kaldir tüm şampuan ensene ve sırtına dökülecek şekilde durula.

Top Bottom