Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Şu işini görür.
Şahsen ben de kullanıyordum, benim gözümü yakmazdı, dediğim gibi en mantıklı yol suyu akıtmadan önce kafanı iyice köpürt (düzgün temizlen yani), sonra sıkıca kapatıp gözlerini, arkandan su gelecek şekilde hızlıca durula başını.Head and Shoulders kullanıyorum.
Böyle bir gözlük evde var zaten. Deneyebilirim belki.Alıntıyı görüntüleSportive Lacivert Yüzücü Gözlüğü - SR-905-MBLU Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sportive Lacivert Yüzücü Gözlüğü - SR-905-MBLU yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sıkıca kapat ve başka şeyler düşün. Gözünü açma.Duştayken kafamı yıkarken, kafamdaki şampuanlar suyla beraber gözüme gelip gelip duruyor ve gözüm çok açıyor. Bunun için kabinden çıkıp gözümü silmem gerekiyor, o sırada gözüm hep kapalı oluyor ve bastırmam gerekiyor çünkü açarsam gözümün çok fazla acıyacağını düşünüyorum. Bunun gözüm için bir zararı var mıdır ve naparsam gözüme su gelmesini engellerim?
Pardon head and shoulders kullanmıyorum kafam için. saçım çok kepekleniyor diye bi tane zeytinyağlı mı ne sabun verdi. Onla yıkıyorum saçımı.Dalin veya çok zekice olacak ama gözlerini sıkıca kapamayı deneyebilirsin şampuan akana kadar, içinde çok kimyasal yoksa PH değeri dışında gözünü yakabilecek bir şey yok. Kaliteli bir şey kullanıyorsan öyle çok zarar görmezsin yani, yine de şampuanlarken kafanı, gözlerini kapat sıkıca.
Sabun yakabilir biraz, ama yine söylediğimi yap.Pardon head and shoulders kullanmıyorum kafam için. saçım çok kepekleniyor diye bi tane zeytinyağlı mı ne sabun verdi. Onla yıkıyorum saçımı.