serwintes
80+ Gold
bu alkollü ?Türkiye'deki alkolsüz ağız çalkalama suları hiçbir işe yaramıyorlar. Naneli su.
bu alkollü ?Türkiye'deki alkolsüz ağız çalkalama suları hiçbir işe yaramıyorlar. Naneli su.
Alkol içermeyen LISTERINE ZERO diğer LISTERINE ürünlerine göre daha hafif bir tada sahiptir. Günde iki kez diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığında LISTERINE ZERO, LISTERINE etkinliğini daha hafif bir tatla sunar.bu alkollü ?
zero değil cool mint ta var zaten alkol ,reisAlkol içermeyen LISTERINE ZERO diğer LISTERINE ürünlerine göre daha hafif bir tada sahiptir. Günde iki kez diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığında LISTERINE ZERO, LISTERINE etkinliğini daha hafif bir tatla sunar.
Bi Listerine Advanced White'da alkol vardı, o da hiçbir yerde kalmadı. Hafif tat adı altında satılan alkolsüzleri satılıyor.
Atılan linkteki açıklamayı yazdım.zero değil cool mint ta var zaten alkol ,reis
he o da zero değil ki valla gidip bakacam bekle elimdekineAtılan linkteki açıklamayı yazdım.
baktım alkollühe o da zero değil ki valla gidip bakacam bekle elimdekine
he o da zero değil ki valla gidip bakacam bekle elimdekine
Mesaj otomatik birleştirildi:
baktım alkollü
Reis ben eskiden Advanced White kullanıyordum ama piyasadakilerin hepsinde hafif tat yazıyor artık. İnternette hafif tat yazısı olmayanlar da satılıyor ama ben aldığımda çakma ürün gönderdiler. Ağız yakıyordu sadece. Acı olması zaten normal daha önce uzun süre kullandım nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama bu başka bir şeydi.he o da zero değil ki valla gidip bakacam bekle elimdekine
bu pahalı ya böylehttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08LLNLC8S/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Kaçıranlar bunu da değerlendirebilir.
baktım da belki bu da düşerelimde ürün var içindekilerde alcohol yazıyor yeterli değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu pahalı ya böyle
bu alkolsüzü hafif tat yazanlaralkollü severiz daha iyi
hocam ben de gaza gelip 5 tane aldım da sonra dedim ulan pahalıya geliyor böyleStok geldi 10 tane aldım tarihi vb gecer mi ona gore 5ini iptal edicem
normalde 500 ml listerine 50tl 18 tl ye 500 ml duş jeli alıyorsun hocamStok geldi 10 tane aldım tarihi vb gecer mi ona gore 5ini iptal edicem