Neler Yeni

Düşük bütçe'de oyun konsolumu ,toplama bilgisayarmı,oyun laptopumu ?

Düşük bütçe'de oyun konsolumu toplama bilgisayarmı ?

• Oyun Konsolu

• Toplama Bilgisayar

• Oyun laptopu al fiyat özellik diğerlerine göre kötü olsa da işini görürsün heryere taşırsın

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NICKSIZE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kürşat Doğan
Çok sık oyun oynamıyorum kendimi ödüllendirmek için giriyorum bazen boş olduğum zamanlar giriyorum. Kasmanadan güncel akıcı oyunları oynamayı seviyorum daha önce hiç nasip olmadı orta grafik ayarlarda ortalama 60 fps gibi değerlerde oynamak(Battlefield,Gta,Pubg gibi) şimdi toplama pc alıcak olsam bunun klavyesi,faresi,monitörü,kasası hepsi masraf ve heryere de taşınmaz şimdi o zaman gaming laptop al diyeceksiniz ama o fiyatlara toplama pc almak daha uygun olduğunu gördüm. Sizin fikriniz nedir konsol derseniz konsolların yenilerinimi bekleyeyim şimdiki modellerinimi alayım şuanki modelleri alırsam uzun vade de oyunlar çıkmaya devam eder mi? ? Xbox mı alayım Playstation mı alayım. PS4 3.500 TL civarı Xbox 2.300 TL civarı hafıza seçenekleri ve ufak değişikliklerden dolayı fiyatı farkı oluyor , yoksa sabredip önce ekran kartı sonra işlemci gibi yavaş yavaş mı toplayayım? Bu arada yıllar önce ps3 sahibiydim oynama alışkanlığım var şimdiden teşekkürler...

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
şu aralar ps almanın mantıklı olacagını dusunmuyorum ps5 çıkınca ps4un pıyasası duser verdiğiniz paraya yazık olur pc alırsanız güncelleme imkanınız olur

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Bütçenizi tam olarak belirtmemissiniz ama üstteki arkadaşın dediği gibi PS4 almak şuan için biraz erken ps5 in çıkmasını bekleyebilirsiniz

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
İhtiyaca bağlı bir durum.
Sadece oyun oynayacaksan konsol.
Hem oyun hemde render tarzı sadece bilgisayardan yapılabilecek işlerle uğraşacaksan toplama.
Hem hem bilgisayar lazımsa hemde cihazı taşımak zorundaysan laptop.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Çok sık oyun oynamıyorum kendimi ödüllendirmek için giriyorum bazen boş olduğum zamanlar giriyorum. Kasmanadan güncel akıcı oyunları oynamayı seviyorum daha önce hiç nasip olmadı orta grafik ayarlarda ortalama 60 fps gibi değerlerde oynamak(Battlefield,Gta,Pubg gibi) şimdi toplama pc alıcak olsam bunun klavyesi,faresi,monitörü,kasası hepsi masraf ve heryere de taşınmaz şimdi o zaman gaming laptop al diyeceksiniz ama o fiyatlara toplama pc almak daha uygun olduğunu gördüm. Sizin fikriniz nedir konsol derseniz konsolların yenilerinimi bekleyeyim şimdiki modellerinimi alayım şuanki modelleri alırsam uzun vade de oyunlar çıkmaya devam eder mi? ? Xbox mı alayım Playstation mı alayım. PS4 3.500 TL civarı Xbox 2.300 TL civarı hafıza seçenekleri ve ufak değişikliklerden dolayı fiyatı farkı oluyor , yoksa sabredip önce ekran kartı sonra işlemci gibi yavaş yavaş mı toplayayım? Bu arada yıllar önce ps3 sahibiydim oynama alışkanlığım var şimdiden teşekkürler...
Eğer PC ihtiyacın yoksa sadece oyun oynayacaksan PS5'i bekle bence.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Sadece oyun oynayacaksan PS5'i bekle ama laptop düşük bütçede alınmaz

exzeriyet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yaşar
PC Varsa evinde uygun fiyata 2. el bi ps4 işini görecektir.PS5 Çıkınca da ister ona geçersin ister elindeki cihazı satıp pc toplarsın.Sadece oyun oynamak için pc toplamak hem fazlasıyla masraf hemde yer kaybı demek.

maitres23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit
hocam sadece oyun amaçlı alıyorsan xbox one x tavsiye ederim 2 senedir kullanıyorum zaten bütçen 2.5-3bin falansa kesinlikle konsol al

selman371

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Selman Yozoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/_selman371_/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198798795622/
Twitter
YozogluM
Facebook
muhammedselman.yozoglu.1
Discord
selman371#4922
bence bi x box işini görür kardeş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,945
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701