Düşük bütçeli telefon önerisi

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
Bütçe
6500
Arkadaşlar selam, 80 yaşındaki dedeme 6-8 bin tl civarlarında bizle görüntülü konuşmalar yapabileceği onun dışında temel mesaj atma, sesli arama gibi özelliklerini kullanacağı bir sıfır cep telefonu alacağız ben çok bilgili değilim bilgilenmek adına önerilerinizi bekliyorum

(Çok eski düşük modellerinde iş görebileceğinin farkındayım ama sıfır düşünüyoruz eğer)

Dostum selam, ben de aynı şekilde bir telefon arıyorum. Omix x4'de karar kıldım. Bugün bi kontrol edeceğim fiyatı 5400 civarlarında bir bak derim.

Tamamen fiyatı ve bu fiyata göre verdiği performansı. Bir tanıdığım daha kullanıyor. O hiçbir sıkıntı yaşamadı 6 aydır. Alacağım kişiden hariç kuzenlerimin elinde de gezecek yani dönüp dolaşacak telefon, her türlü 2-3 sene de bir değiştirmek zorunda kalıyoruz telefonu çünkü düşük bütçeyle bu kadar oluyor. Amazon'da 2 taksit ile beraber baya uyguna geliyor.

G99 lu cihazlara bakın hocam.
Realme 11 (+67w hızlı şarj, kamera, -güncelleme, bir tık daha eski),

A16 (6gb olanı, +6 yıl Android ve güvenlik güncellemesi, arayüz, -hızlı şarjı zayıf, adaptör kutudan çıkmıyor),

Redmi Note 14 (+4 yıl Android 6 yıl güvenlik güncellemesi, 5500mah batarya, kamera, -hızlı şarj 33w).

En dengelisi Redmi Note 14 denebilir ancak hepsi tercih edilebilir. A16 nın 4gb ramli versiyonu da var dikkat edin sakın onu almayın.

Geri