Neler Yeni

Düşük CC Spor otomobil önerisi

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Multi kasa Vettel
Korkum yakıtı değil Kasko vergi v.s :) motor hacmi artınca her şey uçuyor. Mercedesi ağır bakıma soktum bu ay 115k masraf çıktı bu nedir aga tövbe ettim bir daha ağır bakım felan yaptırmam sıfır alırım ağır bakımı gelince satarım :)
Çok çıkmış hocam ya o ney öyle 😃 bahsettiğim araç 2.0 eğer 60-70 beygir güçten fedakarlık edersen 520i 1.6. BMW de bakımda çok masum denilmez ama hacimi küçük yeni kasaların.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Çok çıkmış hocam ya o ney öyle 😃 bahsettiğim araç 2.0 eğer 60-70 beygir güçten fedakarlık edersen 520i 1.6. BMW de bakımda çok masum denilmez ama hacimi küçük yeni kasaların.
Mercedes birazda hantal kaldığı için veriyorum sport merakı ordan geliyor normalde almazdımda yolda hondalar geçince ayar oldum. Birde öyle masraf çıkınca Dedim yok Bunların azının payını vermenin vakti geldi. :) Sıfır 420 kullandım çok hantal sanki gaz pedalında lag var dip gaz yapıyorum 3 saniye sonra araç kendine geliyor hiç sevmedim :) Şu audi a5 2.0 265hp 4x4 ler hoşuma gitti onlara bakıyorum.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Multi kasa Vettel
Mercedes birazda hantal kaldığı için veriyorum sport merakı ordan geliyor normalde almazdımda yolda hondalar geçince ayar oldum. Birde öyle masraf çıkınca Dedim yok Bunların azının payını vermenin vakti geldi. :) Sıfır 420 kullandım çok hantal sanki gaz pedalında lag var dip gaz yapıyorum 3 saniye sonra araç kendine geliyor hiç sevmedim :) Şu audi a5 2.0 265hp 4x4 ler hoşuma gitti onlara bakıyorum.
İlk defa sizden duyuyorum genelde herkes seri bir araç olmasından tercih eder :) hakkınızda hayırlısı olsun.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
İlk defa sizden duyuyorum genelde herkes seri bir araç olmasından tercih eder :) hakkınızda hayırlısı olsun.
420 çok hantal hali hazırda kullandığım jeep ondan daha hızlı 0-100 dahil ve ben bu jeep hantal olmasından muzdarip biriyim öyle düşün :)

Şimdilik beğendiklerim bunlar.

Farklı önerilere açığım.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Multi kasa Vettel
Çok ilginç gerçekten, farklı bir durum söz konusu olabilir kullandığın araçta. Seçenekler de gayet iyi Golf R satmak istediğiniz de de piyasası iyi bir araba.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Çok ilginç gerçekten, farklı bir durum söz konusu olabilir kullandığın araçta. Seçenekler de gayet iyi Golf R satmak istediğiniz de de piyasası iyi bir araba.
170hp bir araç ne kadar hızlı olabilir kullandığım araç doğuş otonun test için sunmuş olduğu sıfır km 420i bmwsi zaten tipine aldanarak bindiğim bir araçtı ama performansı yerlerde :) Bu arada 430i xdrive da kullandım 2.0 motormuş 260hp 4 çeker hoşuma gitti ama fiyatı gereksiz pahalı benim mercedesle kafa kafaya giriyorlardı yok kalsın dedim. Bana birazda para lazım onuda aradan çıkarıyım diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim ilgine ben yatıyorum iyi geceler sana.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Multi kasa Vettel
170hp bir araç ne kadar hızlı olabilir kullandığım araç doğuş otonun test için sunmuş olduğu sıfır km 420i bmwsi zaten tipine aldanarak bindiğim bir araçtı ama performansı yerlerde :) Bu arada 430i xdrive da kullandım 2.0 motormuş 260hp 4 çeker hoşuma gitti ama fiyatı gereksiz pahalı benim mercedesle kafa kafaya giriyorlardı yok kalsın dedim. Bana birazda para lazım onuda aradan çıkarıyım diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim ilgine ben yatıyorum iyi geceler sana.
Sende ki aracın hacmi fazla büyük demek ki aşağısı yavaş kalıyor o zaman 😃 hangi araca geçersen geç torku seni eskisi kadar memnun etmeyebilir sen yüksek torka alışmışsın. Attığın seçenekler iyi ama test sürüşü yapıp hoşuna gideni alırsın. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın şimdiden.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Hocam bu paraya attığınız a5 ve 4 kasa harici yeni coupe araç fazla yok.
420i ile aynı motor var üzerinde. Turbo dahil çoğu parçası aynı. Vergilendirme meselelerine kısılmış versiyonları geliyor bu yüzden 170ps veya 260 ps
Yazılımla kısılmış versiyonu açılıyor
Dizel 4×4 GLS den sonra neye binsen biraz hantal kalacaktır normall
Yazılım yükseltme ile 260 HP 620 Torku 330 HP 750 tork yapiyorlarmis 15 gün para iadesi var bı deniycem işimi görmezse başka araç alicam gibi gözüküyor kafamda mersedes var yine a45s kullandım aklım gitti gaza basınca kafan geri gidiyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yazılım yükseltme ile 260 HP 620 Torku 330 HP 750 tork yapiyorlarmis 15 gün para iadesi var bı deniycem işimi görmezse başka araç alicam gibi gözüküyor kafamda mersedes var yine a45s kullandım aklım gitti gaza basınca kafan geri gidiyor
Rsa motorsports bu işte baya ileri bir seviye. Sadece bu bmwler üzerine güzel yazılımlar , argeler yaptılar instagram hesaplarında var bunlar bakabilirsin

Top Bottom