Neler Yeni

Düşük Donanımlı ADAM GİBİ Oyun Önerileri

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bedirhan Çolak
denedim ancak oyundan hiçbirşey anlamadım bi anda kurbağa sıçrıyor benim kalbim geliyor bir şeyler oluyor oyunu tam olarak anlatabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

HD3000 ile 720P 25FPS civarı oynayabilirsin, tekrar dene.

GTA IV ne kadar optimizasyon sıkıntılı oyun olduğunu bilmiyor musun ?
kardeş iki oyunuda defalarca denedim olmuyor mafia 2 ve gta 4 ün optimizasyon sorunları var sıkıntılı oyunlar

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
PC Kötü Evde İnanılmaz Canım Sıkılıyor Oynayacak Oyun Kalmadı (Aslında Kaldıda PC Kaldırmıyor) Sizden Düşük Sistem İsteyen Ve Düşük Boyutlu (1TB HDD Var Ancak Şu An 10 GB'lik Oyun Yükleyecek Halim Yok) ADAM GİBİ (Yani Güzel) Oyun Önerileri
Sistem
İntel İ5 2450M (Temel Hız:2.50GHz Turbo Boost:3.10GHz)
GT 520MX (1 GB)
4GB DDR3 1333 MHz RAM
1TB BadSectörlü İnanılmaz Yavaş Bir HDD (Sakın SSD Al Demeyim Canım Çıktı Şöyle Diyenlerden Şu An Durumumuz İyi Değil Babamı İşten Attılar)
Gta sa. Bu arada o pc nin kaldırabileceği ve 10 gb altı bir oyunun adam gibi olma olasığı yok.

GTA IV ne kadar optimizasyon sıkıntılı oyun olduğunu bilmiyor musun ?
Ben sistemimde (kötü ama kaldırması lazım) max 15 20 fps alıyorum. Gta 5 dede 30 40 fps (işlemci berbat darboğaz yapıyor yoksa 60 70 fps).

GFYT

80+ Bronze
denedim ancak oyundan hiçbirşey anlamadım bi anda kurbağa sıçrıyor benim kalbim geliyor bir şeyler oluyor oyunu tam olarak anlatabilirmisin

kardeş iki oyunuda defalarca denedim olmuyor mafia 2 ve gta 4 ün optimizasyon sorunları var sıkıntılı oyunlar
Call Of Duty 2 , 4 ; Bf Bad Company dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bedirhan Çolak
Gta sa. Bu arada o pc nin kaldırabileceği ve 10 gb altı bir oyunun adam gibi olma olasığı yok.

Ben sistemimde (kötü ama kaldırması lazım) max 15 20 fps alıyorum. Gta 5 dede 30 40 fps (işlemci berbat darboğaz yapıyor yoksa 60 70 fps).
ama benim sistemde hdd sıkıntılı o var

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
PC Kötü Evde İnanılmaz Canım Sıkılıyor Oynayacak Oyun Kalmadı (Aslında Kaldıda PC Kaldırmıyor) Sizden Düşük Sistem İsteyen Ve Düşük Boyutlu (1TB HDD Var Ancak Şu An 10 GB'lik Oyun Yükleyecek Halim Yok) ADAM GİBİ (Yani Güzel) Oyun Önerileri
Sistem
GT 520MX (1 GB)
4GB DDR3 1333 MHz RAM
1TB BadSectörlü İnanılmaz Yavaş Bir HDD (Sakın SSD Al Demeyim Canım Çıktı Şöyle Diyenlerden Şu An Durumumuz İyi Değil Babamı İşten Attılar)
Mafia 1

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

Benimde 1 ay öncesine kadar pc'm kötüydü seninkinden daha kötü. Oyun bulmak gerçekten çok zor. Undertale videolarını izleyip öğrenebilirsin (Hugola öneririm).

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
Sistem
GT 520MX (1 GB)
4GB DDR3 1333 MHz RAM
assassins creed 1 veya 2

Top Bottom