pardon bunları unutmuşum san andreas kaç yıl önce bitirdim bilmiyorum farcry 2 oyun tarihinin en kötü oyunuBully Hariç bütün Oyunları Kaldırmıyor Bully bitti
HD3000 ile 720P 25FPS civarı oynayabilirsin, tekrar dene.Oynayamıyorum 10 FPS
GTA IV ne kadar optimizasyon sıkıntılı oyun olduğunu bilmiyor musun ?GTA IV.
Samp ya da mta kurup oynayabilirsin sarıyorpardon bunları unutmuşum san andreas kaç yıl önce bitirdim bilmiyorum farcry 2 oyun tarihinin en kötü oyunu
denedim ancak oyundan hiçbirşey anlamadım bi anda kurbağa sıçrıyor benim kalbim geliyor bir şeyler oluyor oyunu tam olarak anlatabilirmisinundertale oyna
kardeş iki oyunuda defalarca denedim olmuyor mafia 2 ve gta 4 ün optimizasyon sorunları var sıkıntılı oyunlarHD3000 ile 720P 25FPS civarı oynayabilirsin, tekrar dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GTA IV ne kadar optimizasyon sıkıntılı oyun olduğunu bilmiyor musun ?
Gta sa. Bu arada o pc nin kaldırabileceği ve 10 gb altı bir oyunun adam gibi olma olasığı yok.PC Kötü Evde İnanılmaz Canım Sıkılıyor Oynayacak Oyun Kalmadı (Aslında Kaldıda PC Kaldırmıyor) Sizden Düşük Sistem İsteyen Ve Düşük Boyutlu (1TB HDD Var Ancak Şu An 10 GB'lik Oyun Yükleyecek Halim Yok) ADAM GİBİ (Yani Güzel) Oyun Önerileri
Sistem
İntel İ5 2450M (Temel Hız:2.50GHz Turbo Boost:3.10GHz)
GT 520MX (1 GB)
4GB DDR3 1333 MHz RAM
1TB BadSectörlü İnanılmaz Yavaş Bir HDD (Sakın SSD Al Demeyim Canım Çıktı Şöyle Diyenlerden Şu An Durumumuz İyi Değil Babamı İşten Attılar)
Ben sistemimde (kötü ama kaldırması lazım) max 15 20 fps alıyorum. Gta 5 dede 30 40 fps (işlemci berbat darboğaz yapıyor yoksa 60 70 fps).GTA IV ne kadar optimizasyon sıkıntılı oyun olduğunu bilmiyor musun ?
Call Of Duty 2 , 4 ; Bf Bad Company dene.denedim ancak oyundan hiçbirşey anlamadım bi anda kurbağa sıçrıyor benim kalbim geliyor bir şeyler oluyor oyunu tam olarak anlatabilirmisin
kardeş iki oyunuda defalarca denedim olmuyor mafia 2 ve gta 4 ün optimizasyon sorunları var sıkıntılı oyunlar
ama benim sistemde hdd sıkıntılı o varGta sa. Bu arada o pc nin kaldırabileceği ve 10 gb altı bir oyunun adam gibi olma olasığı yok.
Ben sistemimde (kötü ama kaldırması lazım) max 15 20 fps alıyorum. Gta 5 dede 30 40 fps (işlemci berbat darboğaz yapıyor yoksa 60 70 fps).
Mafia 1PC Kötü Evde İnanılmaz Canım Sıkılıyor Oynayacak Oyun Kalmadı (Aslında Kaldıda PC Kaldırmıyor) Sizden Düşük Sistem İsteyen Ve Düşük Boyutlu (1TB HDD Var Ancak Şu An 10 GB'lik Oyun Yükleyecek Halim Yok) ADAM GİBİ (Yani Güzel) Oyun Önerileri
Sistem
GT 520MX (1 GB)
4GB DDR3 1333 MHz RAM
1TB BadSectörlü İnanılmaz Yavaş Bir HDD (Sakın SSD Al Demeyim Canım Çıktı Şöyle Diyenlerden Şu An Durumumuz İyi Değil Babamı İşten Attılar)
Benimde 1 ay öncesine kadar pc'm kötüydü seninkinden daha kötü. Oyun bulmak gerçekten çok zor. Undertale videolarını izleyip öğrenebilirsin (Hugola öneririm).denedim ancak oyundan hiçbirşey anlamadım bi anda kurbağa sıçrıyor benim kalbim geliyor bir şeyler oluyor oyunu tam olarak anlatabilirmisin
kardeş iki oyunuda defalarca denedim olmuyor mafia 2 ve gta 4 ün optimizasyon sorunları var sıkıntılı oyunlar
cod mw serisi,1 bitti 2 yi oynayacaktım hatırlattığın için tşk bf de oynarımCall Of Duty 2 , 4 ; Bf Bad Company dene.
assassins creed 1 veya 2PC Kötü Evde İnanılmaz Canım Sıkılıyor Oynayacak Oyun Kalmadı (Aslında Kaldıda PC Kaldırmıyor) Sizden Düşük Sistem İsteyen Ve Düşük Boyutlu (1TB HDD Var Ancak Şu An 10 GB'lik Oyun Yükleyecek Halim Yok) ADAM GİBİ (Yani Güzel) Oyun Önerileri
Sistem
GT 520MX (1 GB)
4GB DDR3 1333 MHz RAM
oynuyorum hikayeyi bir an önce bitirmek istiyorum bu arada oyun aşırı zorMafia 1