Neler Yeni

Düsük fps hakkında

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
evet bende simdi gördüm fakat bu fps neden bu kadar düstü anlamadım daha iyi bi sisteme gectim sadece ekran kartını kullanıyorum fps artıcağına düstü bu durumu ona bağladım yanılmısım sizce neden düsüyor bu fps
hocam alıcam maaşı bekliyorum ondan simdilik eski ekran kartını kullanıyorum :D düsük sistemde 150 fps alırken bu sistemde 90 fps alıyorum cok sacma geldi
[/QUOTE]
hocam yeni ekran kartına geçince canavar olur emin olun

CYSUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Diren
hocam alıcam maaşı bekliyorum ondan simdilik eski ekran kartını kullanıyorum :D düsük sistemde 150 fps alırken bu sistemde 90 fps alıyorum cok sacma geldi
[/QUOTE]
ondan süpem yok ama onu alana kadarda bu fps i düzeltmem lazım eski sistemdeki hızına bile razıyım

Emroasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emre Kadir Yanık
Darboğaz oluyodur.

CYSUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Diren
Darboğaz oluyodur.
evet darboğaz var fakat bu ekran kartını düsük sistemdede kullanıyodum 150 fps alıyordum lolde suan ise cok daha iyi bi sisteme gecirdim ekran kartını yenı ekran kartı alana kadar 80 fps fln veriyo

Emroasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emre Kadir Yanık
evet darboğaz var fakat bu ekran kartını düsük sistemdede kullanıyodum 150 fps alıyordum lolde suan ise cok daha iyi bi sisteme gecirdim ekran kartını yenı ekran kartı alana kadar 80 fps fln veriyo
Sistemi full ayarlarda oynayarak darboğazı bir nevi düzeltirsiniz ama onun haricinde bir şey yapamassınız.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
ondan süpem yok ama onu alana kadarda bu fps i düzeltmem lazım eski sistemdeki hızına bile razıyım
[/QUOTE]
Onu düzeltemezsin al ekran kartını tak eski pcye onu kullan o zaman

Top Bottom