Arkadaşlar Merhabalar 2 Gün Önce Yeni Ekran Kartı Aldım (PNY Rtx3060 12gb Xlr8 Gamıng) Her şeyini yaptım geforce üzerinden temiz kurulum hepsini kaldırıp yeni sürümünü kurdu oyun fark etmeksizin bütün oyunlarda ekran kartı kullanımı 50 60 arası geziyoroluyor ve buna bağlı olarakda düşük fps alıyorum pubg örnek verelim pubg de lobide ekran kartı kullanımı 90 dan aşağı inmezken oyunda ise bu durum 70 zor geçiyor fotoğraftaki 154 fps sizleri aldatmasın boş bir arazide tek başıma olduğumdan dolayı öyle ortalama 113 fps lerde gidip geliyor yer yer 170fps lere kadar çıkıyor cok değişiyor fps oyun ayarlarım sadece 2 tanesi yüksek geri kalanı düşük ve çok düşük 2k da oynuyorum eğer ki ekran kartı kullanımını bütün ayarlar ultra da oynarsam yükseliyor ama bu seferde fps düşüyor yani demek istediğim o kadar para verip tam performans almak isteriz yani bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız gerçekten çok sevinicem youtube de google de girmediğim site video hepsini yaptım ama hiç biri işe yaramadı iyi günler diliyorum
Anakart:B350M PRO-VD PLUS
İşlemci:Rayzen 5 2600x
Ram: Hyperx fruy 8gb ddr4 2666mhz
Ekran Kartı
NY Rtx3060 12gb Xlr8 Gamıng
Ekran:2 k 165hz
Power Supply: 600WAT
Anakart:B350M PRO-VD PLUS
İşlemci:Rayzen 5 2600x
Ram: Hyperx fruy 8gb ddr4 2666mhz
Ekran Kartı
Ekran:2 k 165hz