düşük gpu kullanımı sorunu

Mr.Shelby

80+
Reaksiyon skoru
5
bu sabah bir başlık açmıştım gpu kullanımı gta da çok düşük diye.şuan tüm oyunalarda çok düşük gpu kullanımı darboğaz mı oluyor anlamadım .
sistemim
gpu: asus rog strix 2060
cpu: amd ryzen 5 3500x
anakart: asus b450m dragon
ram: gskill 2x8 3200 mghz

bu sabah bir başlık açmıştım gpu kullanımı gta da çok düşük diye.şuan tüm oyunalarda çok düşük gpu kullanımı darboğaz mı oluyor anlamadım .
sistemim
gpu: asus rog strix 2060
cpu: amd ryzen 5 3500x
anakart: asus b450m dragon
ram: gskill 2x8 3200 mghz
Isı değerleri nasıl driverlar güncel mi. Oyun içi ss atabilir misiniz

Isı değerleri nasıl driverlar güncel mi. Oyun içi ss atabilir misiniz
ısı değerleri normal ile aynı ama nedense gpu kullanımı çok az bu durum beni endişelendiriyor.afterburner kullanmıyorum alt tab atıp görev yöneticisinden bakıyorum.

ısı değerleri normal ile aynı ama nedense gpu kullanımı çok az bu durum beni endişelendiriyor.afterburner kullanmıyorum alt tab atıp görev yöneticisinden bakıyorum.
alt tab attığın için oyun arka plana atılıyor ve gpu kullanımı düşüyor yani normal. msı afterburner ile oyun içi değerlere bak

alt tab attığın için oyun arka plana atılıyor ve gpu kullanımı düşüyor yani normal. msı afterburner ile oyun içi değerlere bak
ama oyunlarda çok bariz kasmalar olmaya başladı bannerlord oynarken hiç drop yemezdim ama bugün girdiğimde çok sık drop yemeye başladım driverleri bugün güncelledim geforce experienceden

arkadaşlar başka bilen birileri yok mu ? çok tedirgin olmaya başladım biliyorsanız lütfen yardımcı olun.

ekran kartı inanılmaz dalgalı 40-70 arası takılırken bazen 1e düşüyor fps drop yiyorum cpu hep 60 80 arasında sebebini henüz çözemedim güç kaynagı ile ilgili olabilir mi powerboost marka 650w

kanka başka oyunlardada denedinmi bendede bannerlord anlık olarak ekran kartı kullanımı %0 düşüyor ve donuyor bannerlord optimizasyonuylan alaklı olabilir

Geri