Neler Yeni

Düşük grafikli oyun önerisi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
tm bay çok bilmiş sen haklısın
kanka çok bilmişlikle alakası yok
yapımcının oyuna koyduğu isim 2034 değil last night
ikimiz konuşurken 2034den neyi kastettiğini anlarız fakat bilmeyen biri arayıp bulamayabilir

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Metro 2034 Redux
Kitapla oyunun alakası yok. 2034 Redux yazınca Last Light'ın çıkmasının sebebi kelimelerin birbirine yakın olması. Oyunun hikayesi devam niteliğinde olsa da 2034 ile BAĞLANTISI YOK.
  • Metro 2033
  • Metro Last Light
  • Metro Exodus
diye Metro serisi devam eder. Kitabı ise;
  • 2033
  • 2034
  • 2035 diye gider.
Oyunu 5 kere bitirmişsin ama gram alakan yok, sadece bitirmek için oynamışsın...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tomb Raider oyna derim. Ama 2013'te çıkanı, serinin önceki oyunlarını oynarsan nefret edersin ama benim gibi zamanında oynamışların gözünde efsanedir. O zamanların lara'sı agresif, öldürmeye meyilli, kararlı, korkusuz, cesur, 2012'de yenilenen lara Cesur, öldürmeye meyilli değil, sakin vs vs kişiliğe sahip.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kitapla oyunun alakası yok. 2034 Redux yazınca Last Light'ın çıkmasının sebebi kelimelerin birbirine yakın olması. Oyunun hikayesi devam niteliğinde olsa da 2034 ile BAĞLANTISI YOK.
  • Metro 2033
  • Metro Last Light
  • Metro Exodus
diye Metro serisi devam eder. Kitabı ise;
  • 2033
  • 2034
  • 2035 diye gider.
Oyunu 5 kere bitirmişsin ama gram alakan yok, sadece bitirmek için oynamışsın...

Tomb Raider oyna derim. Ama 2013'te çıkanı, serinin önceki oyunlarını oynarsan nefret edersin ama benim gibi zamanında oynamışların gözünde efsanedir. O zamanların lara'sı agresif, öldürmeye meyilli, kararlı, korkusuz, cesur, 2012'de yenilenen lara Cesur, öldürmeye meyilli değil, sakin vs vs kişiliğe sahip.
oyunun kitaplarınada sahibim hespini en az 2 kerede okudum ki en sevdiği kitap,ve oyun serisidir hikayesinide çok seviyorum ammada uzattınız 2034 redux yazıncada heryerde çıkıyor steam de oyun karşına geliyor last light yazıcağıma daha kısa olsun diye öyle yazdım ne fark eder tomb radier bana yazdıysan bütün seriyi 2 kere oynadım

kanka çok bilmişlikle alakası yok
yapımcının oyuna koyduğu isim 2034 değil last night
ikimiz konuşurken 2034den neyi kastettiğini anlarız fakat bilmeyen biri arayıp bulamayabilir
kısa olsun diye öyle yazdım 0 ıq felan olmak lazım arayıp bulamamak için bence

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
güzel anakartında core unlocker var ama lütfen ekran kartında ki anakartı tozu temizle,
bios'a gir advenced menüsünde veya cpu configration menüsünde olacak core unlocker eğer işlemcinde gizli çekirdek varsa işlemcin 3 çekirdek olacak
image.jpg
Cpu core activationuda açıyım mı

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
oyunun kitaplarınada sahibim hespini en az 2 kerede okudum ki en sevdiği kitap,ve oyun serisidir hikayesinide çok seviyorum ammada uzattınız 2034 redux yazıncada heryerde çıkıyor steam de oyun karşına geliyor last light yazıcağıma daha kısa olsun diye öyle yazdım ne fark eder tomb radier bana yazdıysan bütün seriyi 2 kere oynadım

kısa olsun diye öyle yazdım 0 ıq felan olmak lazım arayıp bulamamak için bence
2034 yazınca Last Light redux çıkması bir şeyi değiştirmiyor :)

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
2034 yazınca Last Light redux çıkması bir şeyi değiştirmiyor :)
kardeşim derdin ne senin adam oraya yazınca çıkıyormu? çıkıyor e daha niye uzatıyorsun kısa olsun diye öyle yazdım oyunun adına istediğimide derim ne uzattın altı üstü oyuna last light değil 2034 dedim neyse ne

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
kardeşim derdin ne senin adam oraya yazınca çıkıyormu? çıkıyor e daha niye uzatıyorsun kısa olsun diye öyle yazdım oyunun adına istediğimide derim ne uzattın altı üstü oyuna last light değil 2034 dedim neyse ne
2034 ile alakası olmayan bir oyuna 2034 dedin. :ROFLMAO:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,647
Üyeler
164,886