Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
bana 5 kere bitirdiğim oyunun isminimi öğreticeksin? Metro 2034 Redux yazıncada oyun çıkıyor zaten2034 kitabın ismi, oyununki last night
bana 5 kere bitirdiğim oyunun isminimi öğreticeksin? Metro 2034 Redux yazıncada oyun çıkıyor zaten2034 kitabın ismi, oyununki last night
Kasanin kapağını aç kartın üstünde yazar biosta core unlocker tarzı bir secenek varsa enabled yap islemcinde gizli çekirdek varsa açılır250 processor 3.0ghz
Anakart modelini bilmiyorum nerden bakılıyo
Teşekkür ederimKasanin kapağını aç kartın üstünde yazar biosta core unlocker tarzı bir secenek varsa enabled yap islemcinde gizli çekirdek varsa açılır
güzel anakartında core unlocker var ama lütfen ekran kartında ki anakartı tozu temizle,Teşekkür ederim Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bios çok mu eski
oyunu 5 kere bitirmen ve 2034 yazınca da çıkması umrumda değil,sadece doğrusunu söyledimbana 5 kere bitirdiğim oyunun isminimi öğreticeksin? Metro 2034 Redux yazıncada oyun çıkıyor zaten
boş yapıyorsun iki isimde doğruoyunu 5 kere bitirmen ve 2034 yazınca da çıkması umrumda değil,sadece doğrusunu söyledim