Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Düşük sistem isteyen güzel bir oyun

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
2D sıkıcı bir oyun. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
arda
Lol LoL garen garen lol lol garen garen

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
2D sıkıcı bir oyun. :)
Aslında sıkıcı bir oyun değil. Oyunda bir sürü karakter ve silah var her birinin kendine özgü farklı farklı komboları var. Oyun aslında o açıdan çok zengin fakat rank sisteminin bozuk olduğu kesin. 1500 elodayım bir maç kazandığımda 15-17 elo arası veriyor. Karşıma gelen adamlar asla 1600 den aşağı olmuyor yeri geliyor 1700 elo oluyor. Bu 100-200 elo çok büyük bir fark gibi durmasa da adam size nefes dahi aldırmadığı için aşırı bir şekilde kanser oluyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yoo berbat oyun hiç sevmedim

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Nesnelin anlamını bilmiyorsunuz hocam.
deneylere ve tarafsız gözlemlere dayanan yargılara nesnel yargı denir yani bi insan oyunu değerlendirirken nasıl tek başına nesnel bi yargıya varabilir insan zevki tamamen özneldir zaten ve öznel olan her şey gayet de eleştirilebilir nesnel olan şey zaten kanıtlanmıştır ve eleştirilemez demektir sen öznelin anlamını bilmiyorsun bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün
Ben geçen gün steam'de ücretsiz ve sistem gereksinimkeei çok az olan bir oyun buldum.ve bunu sizle paylaşmak ostedim oyun 350 mb ve gerçekten çok eğlenceli ayrıca online özelliğide var arkadaşınızla %100oynamanız gereken bir oyun

Oyunun adı: BrawlHala
metin 2 🤪

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Furkan Sır
Ben geçen gün steam'de ücretsiz ve sistem gereksinimkeei çok az olan bir oyun buldum.ve bunu sizle paylaşmak ostedim oyun 350 mb ve gerçekten çok eğlenceli ayrıca online özelliğide var arkadaşınızla %100oynamanız gereken bir oyun

Bende farklı bişey sandim ama yinede bilmeyen vardır gerçekten bağımlılık yapan bı oyum :D

Sndjety

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Murat
Instagram
Sndjety

Dünyanın en iyi online oyunu demek he...
Yazık diğer oyunlara.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Aslında sıkıcı bir oyun değil. Oyunda bir sürü karakter ve silah var her birinin kendine özgü farklı farklı komboları var. Oyun aslında o açıdan çok zengin fakat rank sisteminin bozuk olduğu kesin. 1500 elodayım bir maç kazandığımda 15-17 elo arası veriyor. Karşıma gelen adamlar asla 1600 den aşağı olmuyor yeri geliyor 1700 elo oluyor. Bu 100-200 elo çok büyük bir fark gibi durmasa da adam size nefes dahi aldırmadığı için aşırı bir şekilde kanser oluyorsunuz.
Bilmem hoşuma gitmedi 350mb miş denerim bir ara :)

Top Bottom