OBS kaldırmaz benim pc.obs kullanabilirsin
OBS kaldırmaz benim pc.
OBS minimum sistem gereksinimleri nedir?
Başlıkta da yazdığım gibi OBS kullnmak için en az nasıl sistem gereksinimleri nedir ve OBS'den düşük hangi video programını önerirsiniz?www.technopat.net
Bu sistem ile çekilir mi video?Obs ayarını düşüğe çeksen problem olmaması lazım hocam 1080p 60fps yerine 720p 30fps mesela
Pc tam özellikleri nedir d3dgear veya nvidia yer paylaşımını kullanabilirsin bu aradaMerhaba dostlar,
Düşük sistem video çekme programı önerir misiniz? Bandicam sorun çıkarmaya başladı videoyu çekmiyor.
Ekran kartım nvidia değil intel kullanamam onu.Pc tam özellikleri nedir d3dgear veya nvidia yer paylaşımını kullanabilirsin bu arada
Ne videosu çekmeyi düşünüyorsunuz iş amaçlı mı yoksa oyun amaçlı mı oyun amaçlı zaten bu pcde imkansıza yakındırEkran kartım nvidia değil intel kullanamam onu.
Stardew valley gibi bağımsız yapımcıların indie oyunlarını çekmekteyim. Ama sizi yordum. Yeni sistem almanın zamanı gelmiş. Para biriktirip yeni sistem alayım sonra açarım konu.Ne videosu çekmeyi düşünüyorsunuz iş amaçlı mı yoksa oyun amaçlı mı oyun amaçlı zaten bu pcde imkansıza yakındır
Geldi de geçmiş benceStardew valley gibi bağımsız yapımcıların indie oyunlarını çekmekteyim. Ama sizi yordum. Yeni sistem almanın zamanı gelmiş. Para biriktirip yeni sistem alayım sonra açarım konu.
Anladım kusura bakmayın. Dediğim gibi para biriktirip yeni sistem alınca obs ayarları ilgili konu açarım.Üstelik ram miktarınız günümüz şartlarına göre aşırı düşük video çekmeniz çok zor çekseniz bile ne olduğu anlaşılmaz 720p 30 fpsde bile ram hemen full olur kasma donma yapar