Neler Yeni

Öneri Düşük Sistemli Oyun Önerisi

ELY4ER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yağız Ali Ergin
Merhaba dostlarım. Sistemim maalesef çoğu kişi de olduğu gibi çok düşük. Battlefield ve CoD serilerinde oynayabileceğim tüm oyunları oynadım. Sniper Ghost Warrior 2 oynadım. Bunları ve bunların yanında FIFA, PES gibi spor oyunları önermeyin lütfen. Sistemim aşağıda, şimdiden önerileriniz için çok teşekkürler.
SİSTEM:
AMD A12 9720P İşlemci
AMD Radeon R7 Graphics (512 mb vram)
AMD Radeon R7 M440 (2 Gb vram) (dostlarım ancak bu ekran kartı şuana kadar oynadığım hiç bir oyunda devreye girmedi o yüzden bu ekran kartını göz ardı ediniz.)
8 GB DDR4 Ram (1866 mHz)
1 TB HDD
Windows 10 Enterprise LTSC

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eski NFS oyunlarını internetten crack indirip oynayabilirsin maalesef artık online mağazalarda bulunmuyorlar.
ya da Steam den 4 TL ye Plants vs Zombies alabilirsin.

panizher

80+ Silver
Merhaba dostlarım. Sistemim maalesef çoğu kişi de olduğu gibi çok düşük. Battlefield ve CoD serilerinde oynayabileceğim tüm oyunları oynadım. Sniper Ghost Warrior 2 oynadım. Bunları ve bunların yanında FIFA, PES gibi spor oyunları önermeyin lütfen. Sistemim aşağıda, şimdiden önerileriniz için çok teşekkürler.
SİSTEM:
AMD A12 9720P İşlemci
AMD Radeon R7 Graphics (512 mb vram)
AMD Radeon R7 M440 (2 Gb vram) (dostlarım ancak bu ekran kartı şuana kadar oynadığım hiç bir oyunda devreye girmedi o yüzden bu ekran kartını göz ardı ediniz.)
8 GB DDR4 Ram (1866 mHz)
1 TB HDD
Windows 10 Enterprise LTSC
mafia serisi

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Max payne 2.