Neler Yeni

Düşük sistemli strateji oyunu önerisi

Phenoma

80+ Silver
Sorun hata vermesi değil. Bilgisayarın kaldırmaması. Zaman ilerledikçe oyun ağırlaşıyor ve aşırı yavaşlıyor 1 gün 1 2 dk sürüyor(normalde 5 10 saniye sürmesi gerekir).
Vallahi bilmiyorum ama Murat Abi GF de bile hata veriyor ve sanmıyorum o adamın orta veya giriş seviyesi kasa kullanacağını.
Sanırım oyun baya kötü yapılmış bu anlamda o yüzden dediğiniz olabilir yoksa imkansız o adamın kasası gibi bir kasada olması.
Ben ayrıca bu oyunu 2060 sistemde de oynadım ama aynı hata vardı. ( İstanbul Taksim e gittiğimde orada Oyun Cumhuriyeti diye bir internet kafede denedim, sanırım orada 2060 vardı)

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Vallahi bilmiyorum ama Murat Abi GF de bile hata veriyor ve sanmıyorum o adamın orta veya giriş seviyesi kasa kullanacağını.
Sanırım oyun baya kötü yapılmış bu anlamda o yüzden dediğiniz olabilir yoksa imkansız o adamın kasası gibi bir kasada olması.
Ben ayrıca bu oyunu 2060 sistemde de oynadım ama aynı hata vardı. ( İstanbul Taksim e gittiğimde orada Oyun Cumhuriyeti diye bir internet kafede denedim, sanırım orada 2060 vardı)
bilgisayarınız var ama internet kafeye gidiyorsun. 👍

Phenoma

80+ Silver
bilgisayarınız var ama internet kafeye gidiyorsun. 👍
İstanbul'da yaşamıyorum ama oraya gezmeye gittiğimde bir internet cafe gördüm ve baya güzel olduğunu duyunca deneyeyimdedeim arkadaşımla. Bu sebepten gittim :)

Bodrum/Muğla da yaşıyorum

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
İstanbul'da yaşamıyorum ama oraya gezmeye gittiğimde bir internet cafe gördüm ve baya güzel olduğunu duyunca deneyeyimdedeim arkadaşımla. Bu sebepten gittim :)

Bodrum/Muğla da yaşıyorum
O zaman olur. Bilgisayarı olupta inyernet kafeye giden çok var, saçma.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Rise of Nations
İlkel çağlarda taş sopa mızrak gibi aletler ile savaşmaktan başlayıp, atom bombasına kadar ilerleyebiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,411
Üyeler
167,838
Son üye
Talha6776
Top Bottom