Neler Yeni

Düşük Sistemli Zombi Oyunu.

HyperZERO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Bozbey
Merhaba. Şu sıralar içinde zombi bulunduran dying light gibi aksiyon oyunlarına takıldım. Fakat düşük sistemli ve laptopta oynanılabilir olması lazım. Bende bilgisayar,sistem ve oyun gibi konularda acemiyim. Bana yardım edebilir misiniz ?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhaba. Şu sıralar içinde zombi bulunduran dying light gibi aksiyon oyunlarına takıldım. Fakat düşük sistemli ve laptopta oynanılabilir olması lazım. Bende bilgisayar,sistem ve oyun gibi konularda acemiyim. Bana yardım edebilir misiniz ?
the walking dead nostalji yapıyorum 3. bitirişim olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Can
Left 4 Dead 2 kesinlikle öneririm.Sistemin nedir onuda yazarsan bir kaç oyun daha önerebilirim.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Sniper Elite Nazi Zombie Army serisine bakabilirsiniz.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Project Zomboid
Aşşırı detaylı ve bir o kadar da zor bir oyun ama oyunu kavradığın anda çok zevk alırsın.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Left 4 Dead 2

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Left 4 Dead 2 sıkmaz hocam oyun sizi gayet iyi.

HyperZERO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Bozbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşmlemcim amd ryzen 3 3200U with radeon vega mobile 2.60 GHz ramim ise 8 gb ama 5 gb si kaldı. ekran kartım ise amd radeon vega 3 graphics 64 bit sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim saolun.

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
Counter Strike Nexon Studio
Zombi kahram,Zombi Z,Zombi senaryo,Sığınak modları var oynalır oynayabilirsin ama silağın olması gerekiyor ama kutu,event vb kalıcı silah alabiliyorsun.
Silahların özelliklerini ögrenmek için oyunun ana menüsünde bilgi kısmından ansiklopedi kısmından herhangi silah karakter sağ tık yap orda daha açıklayıcı anlatıyor silahların nasıl özellikleri var diye.

Top Bottom