Neler Yeni

Düşünsenize ?

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Activision, Ubisoft, Electronic Arts sana geldi,
ve dediki öyle bir oyun tasarla ki alışılmadık olsun. İlk fikrin ne olurdu. Beyin yakalım biraz hadi. 😍
Not: İlk defa konu açıyorum. Yanlışlıklar varsa yazımlarda af ola.😊

Son düzenleme:

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Oyun bütçesi sınırsız mı?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben ilk olarak Ebisoft'u atardım, pek sevmiyorum sırf kendini tekrar eden paragöz bir firma. Bana da zarar getirir. Prey serisinin devamı gibi uzayda geçen değişik mekanikleri olan alışılmışın dışında bir oyun yapmak isterdiim. Vahşeti direk gözler önüne seren.

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Activision, Ubisoft, Electronic Arts sana geldi,
ve dediki öyle bir oyun tasarla ki alışılmadık olsun. İlk fikrin ne olurdu. Beyin yakalım biraz hadi. 😍
Not: İlk defa konu açıyorum. Yanlışlıklar varsa yazımlarda af ola.😊
Düzelttim Sorry

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Öncelikle dünyamızla birebir olan bir harita olacak oyunda ama binalar yıkılmış her yer yıkık dökük oyunda açabileceğin bir map yok ancak gittiğin bölgelerden mapleri bulabiliyorsun dünya tamamen hayvanlara kalmış kalan insanlar kolonileşmiş sen ise tek başınasın ve hayatta kalmaya ve Dünyaya ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorsun çünkü sen uzaydaki başka bir gezegenden maden çıkarmaya gidip yeni dönen bir astronotsun ve oyunda istediğin gibi davranıp istediğin şeyle etkileşime geçebilirsin hem de her şeyle ister maceraya atılır silah bulur diğer kolonilerle savaş başlatırsın ister ortak olursun ister evlenir çocuk yaparsın Tüm kararlar senin istersen de oyun dünyasından kendi evine gidersin ( Türklerin ilk yapacağı şey.) Oyunu online oynayarak arkadaşlarınla birlikte de oynayabilirsin.

raypanber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali Özkan
Öncelikle dünyamızla birebir olan bir harita olacak oyunda ama binalar yıkılmış her yer yıkık dökük oyunda açabileceğin bir map yok ancak gittiğin bölgelerden mapleri bulabiliyorsun dünya tamamen hayvanlara kalmış kalan insanlar kolonileşmiş sen ise tek başınasın ve hayatta kalmaya ve Dünyaya ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorsun çünkü sen uzaydaki başka bir gezegenden maden çıkarmaya gidip yeni dönen bir astronotsun ve oyunda istediğin gibi davranıp istediğin şeyle etkileşime geçebilirsin hem de her şeyle ister maceraya atılır silah bulur diğer kolonilerle savaş başlatırsın ister ortak olursun ister evlenir çocuk yaparsın Tüm kararlar senin istersen de oyun dünyasından kendi evine gidersin ( Türklerin ilk yapacağı şey.) Oyunu online oynayarak arkadaşlarınla birlikte de oynayabilirsin.
bana biraz rimworld'u anımsattı o tarzda oyunları seviyorum bende böyle bişey olmasını isterdim galiba

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yapılabilir bir şey aslında Google haritalar yardımı ile böyle bir dünya oluşturmak mümkün fakat bu oyunu nasıl piyasa ya sunacak sın? Boyut devasa olacak çünkü.

Toroslu

80+ Bronze
Bu asla olmayacak, ekibime katıl deseydi olurdu ama bir oyunu tek bir kişiye tasarlatmazlar. Senaryo yazacaksak orası farklı tabii.
Ayrıca Ubisoft çatısına katılmak para karşılığı küfür yemeyi kabul etmek gibi bir şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Bir tane adam var, herkesi öldürüyor ve öldürdüğü kişilerden düşürdüğü ganimetlerle beceri ve eşyalarını güçlendiriyor. He birde açık dünya falan olsun keko gibi koşsun sağa sola. Neden mi? Bu satıyor çünkü. Yeni çıkan 3 oyundan 5'i bu mantıkta. (Son cümlemde yazımdı yanlışı yok.)

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Bu yapılabilir bir şey aslında Google haritalar yardımı ile böyle bir dünya oluşturmak mümkün fakat bu oyunu nasıl piyasa ya sunacak sın? Boyut devasa olacak çünkü.
Zaten biliyorum ben sadece sınırları zorladım oyunun boyutu neredeyse 1TB olur ve açılış süresi de bir hayli uzun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada dünya sadece yüzeyden oluşmayacak istersen kazı gibi şeyler de yapabileceksin.

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Sunucu üzerinden oynanabilir oyun olabilir geforce now daki sistem gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular