Neler Yeni

Düt Düt Yolu Açın Dolar Fırlamaya Başladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Dostlar gördüğünüz gibi doların fiyatı artmaya başladı. Tahminimce 1-1.5 hafta önce şu sistem 7016 tlydi sonrasın 7216 TL oldu bugünde 7336 TL olmuş bu yüzden ne alıcaksanız ya hemen alın yada dolara yatırın en azından değerini korursunuz

sen ve senin kafandakiler bilgisayar fiyatının artmasından değil de kitap fiyatlarının artmasından yakındığın gün dolar düşücek bu arada

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Borsadan 1 haftada yaptığım karı 2 saatte kaybettim, çıldırıyorum.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Elimde 100 euro 50 dolar var bir ara 1000 tl var diye seviniyodum simdi 1400 tl var 😎💪

seaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Emirhan H

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
bugünkü 3. konu yeter ama

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
Dostlar genel olarak bir cevap vereyim hayır sıkmadı tepki göstermediğimiz için bu şekilde ilerlemeye devam edicek herkes yavaş yavaş alışıyor "burası türkiye" diyerek geçirmeye başladınız lafları artık konu hakkında bir yasak vs getirilmediği içinde açmaları gayet normal insanların bir ara dolar 5 lerde gezerken 7 ye çıktığında millet kafayı yemişti konudan rahatsız oluyorsanız "sıkmadı mı ? yeter artık açmayın" tarzı şeyler yazmazsanız konu yukarıya çıkmaz siz buna tepki gösterdiğiniz için yukarı çıkıyor ama tepki göstereceğiniz şey bu konu değil doların bu fiyatta olmasıdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen ve senin kafandakiler bilgisayar fiyatının artmasından değil de kitap fiyatlarının artmasından yakındığın gün dolar düşücek bu arada
Hayatım hakkında ne biliyorsun ki beni yargılıyorsun ? Akdeniz üniversitesinde yazılım bölümü okuyorum bana laf sallıyorsun şuan. 21 yy da teknoloji her şeydir kitaplar konusunda haklısın ama teknoloji hayatının en uç noktarına kadar sarktığı için buna tepki göstermem gayet normal bu yüzden bilmediğin konular hakkında lütfen boş yorum yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, daha mantıklı bir açıklama yapmadığınıza göre haklı olduğumu da anlamışsınızdır arkadaşlar özellikle sen @hocam o iş öyle değil ve @Çikohan bundan sonra daha dikkatli davranmanızı öneririm arkadaşlar

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,861
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123