Dostlar gördüğünüz gibi doların fiyatı artmaya başladı. Tahminimce 1-1.5 hafta önce şu sistem 7016 tlydi sonrasın 7216 TL oldu bugünde 7336 TL olmuş bu yüzden ne alıcaksanız ya hemen alın yada dolara yatırın en azından değerini korursunuz
Dostlar genel olarak bir cevap vereyim hayır sıkmadı tepki göstermediğimiz için bu şekilde ilerlemeye devam edicek herkes yavaş yavaş alışıyor "burası türkiye" diyerek geçirmeye başladınız lafları artık konu hakkında bir yasak vs getirilmediği içinde açmaları gayet normal insanların bir ara dolar 5 lerde gezerken 7 ye çıktığında millet kafayı yemişti konudan rahatsız oluyorsanız "sıkmadı mı ? yeter artık açmayın" tarzı şeyler yazmazsanız konu yukarıya çıkmaz siz buna tepki gösterdiğiniz için yukarı çıkıyor ama tepki göstereceğiniz şey bu konu değil doların bu fiyatta olmasıdır teşekkür ederim
Hayatım hakkında ne biliyorsun ki beni yargılıyorsun ? Akdeniz üniversitesinde yazılım bölümü okuyorum bana laf sallıyorsun şuan. 21 yy da teknoloji her şeydir kitaplar konusunda haklısın ama teknoloji hayatının en uç noktarına kadar sarktığı için buna tepki göstermem gayet normal bu yüzden bilmediğin konular hakkında lütfen boş yorum yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet, daha mantıklı bir açıklama yapmadığınıza göre haklı olduğumu da anlamışsınızdır arkadaşlar özellikle sen @hocam o iş öyle değil ve @Çikohan bundan sonra daha dikkatli davranmanızı öneririm arkadaşlar