Yamaha MT-09
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 189
arkadaşlar odamda boş duvar var oraya oyunla alakalı duvar kağıdı felan yapabilirmiyim ne kadar tutar
Duvara göre değişir metre fiyatına göre dearkadaşlar odamda boş duvar var oraya oyunla alakalı duvar kağıdı felan yapabilirmiyim ne kadar tutar
Link varmı 100x150 gibiDuvara göre değişir metre fiyatına göre de
Link varmı 100x150 gibi
Duvar kağıdı gibi hocam hepsini Rdr2 veya marvel ile kaplayacağım duvarıbildiğin kaplama mı poster falan mı istiyorsun
Link bozukOnline Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!ty.gl
Duvar kağıdı gibi hocam hepsini Rdr2 veya marvel ile kaplayacağım duvarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link bozuk
İlk defa gördüm bu tarz kartları çok güzellermiş.Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!ty.gl
Hocam poster tarzı değil direkt tam duvar tek resimOnline Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Nasl yani alınca yapıştırcamKendin mi yapacaksın?
Kendin yapacaksan sade kağıt ve yapışkan için ödersin. O açıdan sordum.Hocam poster tarzı değil direkt tam duvar tek resim
Nasl yani alınca yapıştırcam
Kendin yapacaksan sade kağıt ve yapışkan için ödersin. O açıdan sordum.Hocam poster tarzı değil direkt tam duvar tek resim
Nasl yani alınca yapıştırcam