4 GB diye belirtmediniz ama4 GB rx570 ile kim mining yapacak acaba reis
4 GB diye belirtmediniz ama4 GB rx570 ile kim mining yapacak acaba reis
2 bin TL'ye rx570 8 gb yok ki4 GB diye belirtmediniz ama
Hocam darboğaz sisteme zarar vermez sadece performans düşüklüğü yaşarsınız o kadar.Sistemimde darboğaz yapar dediler . A8 7600 16gb ram 1.6 mhz sistem . Ssd de var . Kaldıracağı en guclu ekran kartını alırım. Bütçede sorun yok . Yeni bilgisayar almak istemiyorum . Bu babamın bilgisayariydi ve babam 2 ay once vefaat etti . Ben bunu satıp yenisini almak istemiyerum . Ekran kartını yukseltip devam etmek istiyorum . Çok güçlü bişey alirsan darboğaz olur kullanamazsin kasar falan dediler . O yuzden yani varsa bir bildigimiz oneriniz sizi dinliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatı önemli değil sistemde sorun çıkmasın. Darboğaz yaparsa kasar oyun falan acmaz biseyler dediler. O yuzden yüksek bişey bakmadim .
Verebileceğiniz ortalama bir fiyat yok mu ona göre araştırayımBilmiyorum ki fiyatlarını bolca film izlerim crossfire csgo gibi fps oyunlari oynarim Ortalama bisey lazim işte
2. El 1050ti al veya 1650Arkadaşlar amd a8 7600 islemcim ve 16 gb ddr3 1.6 mhz ramli sistemim var . Duz gtx750 ve 1030 ekran kartları darboğaz yapmıyor. Gtx 750 Ti darboğaz %10 gosteriyor. Bende düz 750 ile 1030 arasında kaldım . Cok bilgili değilim bu konuda 750ti piyasada fazla yok . Darboğaz yapmazsa hangisini secmeliyim . Bu konuda lütfen bilgili kisiler yorum yapsın. Ekran kartsiz kullanıyorum suan sistemi. Acil almam gerekiyor pişman olmak istemiyorum
GT1030 - gtx750 - gtx750 Ti
1 den 5 bin e kadar yolu var . piyasasini bilmiyorum. Alirken neye dikkat etmek lazım bilmiyorum o yuzden muhtemelen önceliğim sıfır olur ama temiz garantili bulursam 2. El dusunebilirim .Verebileceğiniz ortalama bir fiyat yok mu ona göre araştırayım
Abi selam konuyu daha yeni gördüm okudum.Eğer bütçen 1 illa 5k arasında ise rx 6500xt bakabilirsin yada rx 6400 gtz 1650 süper.1 den 5 bin e kadar yolu var . piyasasini bilmiyorum. Alirken neye dikkat etmek lazım bilmiyorum o yuzden muhtemelen önceliğim sıfır olur ama temiz garantili bulursam 2. El dusunebilirim .
1 den 5 bin e kadar yolu var . piyasasini bilmiyorum. Alirken neye dikkat etmek lazım bilmiyorum o yuzden muhtemelen önceliğim sıfır olur ama temiz garantili bulursam 2. El dusunebilirim .
1 den 5 bin e kadar yolu var . piyasasini bilmiyorum. Alirken neye dikkat etmek lazım bilmiyorum o yuzden muhtemelen önceliğim sıfır olur ama temiz garantili bulursam 2. El dusunebilirim .