Neler Yeni

düz taban için ayakkabı seçimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
Düz taban olduğum için uzun süre ayakta kalınca ayaklarım kopacak gibi oluyor. Bu yüzden orijinal ayakkabı almak istiyorum marka seçeneklerim nike ve skechers. İki modelden de düz tabana iyi gelen modeller beğendim hangisini önerirsiniz ve neden?
Nike modelleri;
Skechers modelleri;

şahin doğan

80+ Platinum
rahatlık için nike alınmaz 10 tl lik ayakkabıdan farkı yok rahatlık açısından. kendim de skechers kullanıyorum, genel olarak en rahat ayakkabı üreten markadır skechers.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rahatlık için nike alınmaz 10 TL lik ayakkabıdan farkı yok rahatlık açısından. kendim de skechers kullanıyorum, genel olarak en rahat ayakkabı üreten markadır skechers.
attığım modellerden hangisi daha iyi gelir düz taban için

şahin doğan

80+ Platinum

celikalli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Çelik
Düz taban olduğum için uzun süre ayakta kalınca ayaklarım kopacak gibi oluyor. Bu yüzden orijinal ayakkabı almak istiyorum marka seçeneklerim nike ve skechers. İki modelden de düz tabana iyi gelen modeller beğendim hangisini önerirsiniz ve neden?
Nike modelleri;
Skechers modelleri;
Puma alabilirsin tabanı yumuşak oluyor

Katokita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Anıl Yalçın ÇOL
Instagram
anilyalcincol
Steam
/Katokita
Twitter
anilyalcincol
Kesinlikle Skechers öneriyorum. Diğer ayakkabılar getir götürünü yapar. Ömrümde giydiğim en rahat ayakkabı. Bence denemelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle Skechers öneriyorum. Diğer ayakkabılar getir götürünü yapar. Ömrümde giydiğim en rahat ayakkabı. Bence denemelisin.
çok sade duruyorlar ama rahatlık önemli tabi bir de düz taban olunca konfor ön planda oluyor

Ek000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emir Kuzkaya
Nike in ilk attığın ve Skechers in ilk attığında güzel gozukuyorlar

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aylardır Airmax bekliyorum Nike sitesinden stok güncellemiyorlar, gidip Adidas'tan aldıktan sonra stok gelmiş, hhahaha.

Benimde ayağımda düz tabanlık var ve öyle her ayakkabıyı kolay kolay giyemem. Ve aldığım ayakkabı biraz kötüyse dağılır bu yüzden Nike almaya dikkat ediyorum çünkü geri alıyor.

Nike'nin 10 TL'lik ayakkabıdan farkı yok diyen orta/yüksek Air Max ve Air Pegasus Zoom taban giymemiştir. Skechers'ın da rahat ayakkabıları var fakat bu söylem gereksiz.

Senin bütçendekiler aynı konforu vermeyebilir, ben neredeyse tüm firmaları gezdim ve Adidas mağazasından almaya karar vermiştim. X9000L1 modelini aldım siz de buna bir göz atabilirsiniz.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Adam düz taban için öneri verin diyor arkadaşlar şu ayakabbı bu ayakkabı güzel duruyor diye cevaplar atıyor:ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi yorumum olarak da skechers üstüne rahat ayakkabı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,569
Üyeler
172,385
Son üye
falcata61
Top Bottom