düz taban için ayakkabı seçimi

Reaksiyon skoru
66
Düz taban olduğum için uzun süre ayakta kalınca ayaklarım kopacak gibi oluyor. Bu yüzden orijinal ayakkabı almak istiyorum marka seçeneklerim nike ve skechers. İki modelden de düz tabana iyi gelen modeller beğendim hangisini önerirsiniz ve neden?
Nike modelleri;
Skechers modelleri;

rahatlık için nike alınmaz 10 tl lik ayakkabıdan farkı yok rahatlık açısından. kendim de skechers kullanıyorum, genel olarak en rahat ayakkabı üreten markadır skechers.

rahatlık için nike alınmaz 10 TL lik ayakkabıdan farkı yok rahatlık açısından. kendim de skechers kullanıyorum, genel olarak en rahat ayakkabı üreten markadır skechers.
attığım modellerden hangisi daha iyi gelir düz taban için

Düz taban olduğum için uzun süre ayakta kalınca ayaklarım kopacak gibi oluyor. Bu yüzden orijinal ayakkabı almak istiyorum marka seçeneklerim nike ve skechers. İki modelden de düz tabana iyi gelen modeller beğendim hangisini önerirsiniz ve neden?
Nike modelleri;
Skechers modelleri;
Puma alabilirsin tabanı yumuşak oluyor

Kesinlikle Skechers öneriyorum. Diğer ayakkabılar getir götürünü yapar. Ömrümde giydiğim en rahat ayakkabı. Bence denemelisin.

Nike in ilk attığın ve Skechers in ilk attığında güzel gozukuyorlar

Aylardır Airmax bekliyorum Nike sitesinden stok güncellemiyorlar, gidip Adidas'tan aldıktan sonra stok gelmiş, hhahaha.

Benimde ayağımda düz tabanlık var ve öyle her ayakkabıyı kolay kolay giyemem. Ve aldığım ayakkabı biraz kötüyse dağılır bu yüzden Nike almaya dikkat ediyorum çünkü geri alıyor.

Nike'nin 10 TL'lik ayakkabıdan farkı yok diyen orta/yüksek Air Max ve Air Pegasus Zoom taban giymemiştir. Skechers'ın da rahat ayakkabıları var fakat bu söylem gereksiz.

Senin bütçendekiler aynı konforu vermeyebilir, ben neredeyse tüm firmaları gezdim ve Adidas mağazasından almaya karar vermiştim. X9000L1 modelini aldım siz de buna bir göz atabilirsiniz.

Adam düz taban için öneri verin diyor arkadaşlar şu ayakabbı bu ayakkabı güzel duruyor diye cevaplar atıyor:ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi yorumum olarak da skechers üstüne rahat ayakkabı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,495
Üyeler
184,011
Son üye
dudadobaddas
Geri