Halısaha ayakkabı önerisi

adidastan 46 aldım uymadı.Lescondan 45 numara cuk oldu.Ayaklarınız taraklı ise kalıbı geniş rahat
farklı renkleride mevcut ben kırmızı tercih ettim
halısahada az ve çok çimde denedim kaymıyor

25BAC0ARAREF_003_6.webp
25BAC0ARAREF_003_7.webp
asd.webp

Oyyy oyyy Bide diğer basit ayakkabıların yanına getirildiğinde Tofaş Şahin yanında Sanki Lamborghini park ediyormuşsun gibi hissiyyatı verir.
senin PP yi görünce aklıma neden bu video geliyor 😀(atlet)

senin PP yi görünce aklıma neden bu video geliyor 😀(atlet)
Bende arabayı kullanınca koltuğu dip yatırıyorum. Beni mi izliyosun? :kekw:
Hava soğuk diye daha camı indirmeye çalışmıyorum totoşuma soğuk dokunur felan. El hareketini not ettim.
Vitesi de her tık tık geçirince öyleyim yanimdaki arkadaşa hava atarım. Merkezdeki dikiz aynasını arkada oturanın gözünün içine bakacak şekilde ayarlarım arkadakı araba umurumda olmaz yırtsın kendisini.

Birazcık kurallara uymama gibi durumum olabilir ama sokaklarda o kadar kamera var neden ceza gelmiyor anlamadım.
Polisi arayim mi?
Ben insan değilmiyim ? Beni neden görmezden geliyorlar?

Bende arabayı kullanınca koltuğu dip yatırıyorum. Beni mi izliyosun? :kekw:
Hava soğuk diye daha camı indirmeye çalışmıyorum totoşuma soğuk dokunur felan. El hareketini not ettim.
Vitesi de her tık tık geçirince öyleyim yanimdaki arkadaşa hava atarım. Merkezdeki dikiz aynasını arkada oturanın gözünün içine bakacak şekilde ayarlarım arkadakı araba umurumda olmaz yırtsın kendisini.

Birazcık kurallara uymama gibi durumum olabilir ama sokaklarda o kadar kamera var neden ceza gelmiyor anlamadım.
Polisi arayim mi?
Ben insan değilmiyim ? Beni neden görmezden geliyorlar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,033
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri