Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Biraz önce hesabınız askıya alındı gibi bir yazı geldi ekrana, neden böyle bir şey olmuş olabilir. Nasıl düzeltebilirim?
Giremiyorum ama hesaba, onu nasıl yapacağız?Bazen dolandırıcılar mesaj atabiliyor öyle, tedbirli ol. Hesabın şahsi hesabınsa ve spam vs yapmıyorsan sıkıntı olmaz.
Hayır, hatırlamıyorumİnstagram kullanıcı sözleşmesini ihlal eden hareketlerin oldu mu?
İnstagram kaynaklı bir sorun olma ihtimali var mı peki? İtirazda bulun kısmı vardı, oraya mail ve tel numarasını yazdım adım adım. Ama bir sonuç olmadı. Şu mail adresine yazdım sizin attığınız linkteki, umarım dönüş yaparlar.Bu sayfada yazanlara göre desteğe başvurun.
Instagram destek hattı nedir ve nasıl ulaşılır?
Instagram'da sorun yaşayanların işine yarayacak 'Instagram destek hattı nedir ve nasıl ulaşılır?' sorularını bu yazımızda yanıtladık.shiftdelete.net
bana da aynısı oldu bak daha yeni konu açtımBiraz önce hesabınız askıya alındı gibi bir yazı geldi ekrana, neden böyle bir şey olmuş olabilir. Nasıl düzeltebilirim?
aynen benimde aynıBende de oldu neden olmuş olabilir ya insta hesabıma giriş bile yapamıyorum
Neden acaba? Düzelir mi, yoksa nedir yani bu saçmalık?bana da aynısı oldu bak daha yeni konu açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen benimde aynı
Hocam askıya alındı yazdı mı sizdedeBenim de aynı şekilde. Hatta arada bir instagram durdukyere açılıyor ve bos bos ekran dönüyor