Neler Yeni

Dvd driver ı nasıl yüklenir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert Osman Çetinkaya
Merhabalar yakında bir sistem toplamak istiyorum ve kasam da sadece ekran kartı kaldı. Ekran kartı da gelince sistemi çalıştıracagım fakat aldığım anakarttin kutusundan driver icin dvd cıktı. Anakartim MSI b550-A Pro anakart. Bu dvd icin kasamda bölme yok. Bi bu sorum var bide bilen varsa ben bu anakarti windows 11 de kullanabilirmiyim? Mesela corsair vengeance rgb 8x2 ramlerim var ve kutusunun üstünde uyumlulugu max 10 a kadar diyor. Yardim ederseniz sevinirim

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,346
İsim
Semih Boran
Merhabalar yakında bir sistem toplamak istiyorum ve kasam da sadece ekran kartı kaldı. Ekran kartı da gelince sistemi çalıştıracagım fakat aldığım anakarttin kutusundan driver icin dvd cıktı. Anakartim MSI b550-A Pro anakart. Bu dvd icin kasamda bölme yok. Bi bu sorum var bide bilen varsa ben bu anakarti windows 11 de kullanabilirmiyim? Mesela corsair vengeance rgb 8x2 ramlerim var ve kutusunun üstünde uyumlulugu max 10 a kadar diyor. Yardim ederseniz sevinirim
Bütün bu saydıklarınızı umursamayın. Sıkıntı yok yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert Osman Çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş
1000014328.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bune

Kardeş
1000014328.jpg

Bune
Pcie kablosu biliyorum ekran kartina takiliyo ama neden 2 basli

Kardeş
1000014328.jpg

Bune

Pcie kablosu biliyorum ekran kartina takiliyo ama neden 2 basli
Normlade 7700xt alacaktim ama indirimde 6800 buldum. Onda 3 tane pci-e kablosu gerekiyo yaziyo benim psu dada bundan 2 tane var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,980
Üyeler
172,013
Son üye
diyarbekir
Top Bottom