DXDİAG'ı açarken Djital İmzaların denetlenmesi uyarısı çıktı ve buna hayır dedim. Buna sonradan evet diyebiliyoruz DXDİAG içerisinden ama, tam olarak nedir bu? Ve hayır demenin herhangi bir sorunu var mıdır?
Tam net bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem fakat bildiğim kadarı ile windows destekle iletişime geçersen onlar kontrol ederken sürücülerin felan onaylı sürücü olup olmadığını kontrol edebiliyor veya bunu otomatik yapıyor.Bu uyarıdan söz ediyorum, aynen
Evet de hayır de aynı fark yokDXDİAG'ı açarken Djital İmzaların denetlenmesi uyarısı çıktı ve buna hayır dedim. Buna sonradan evet diyebiliyoruz DXDİAG içerisinden ama, tam olarak nedir bu? Ve hayır demenin herhangi bir sorunu var mıdır?
Hocam sürücü denetleme şeyi bu sanırım yani + veya - si yok ben her acitgimda sıra sıra bir evet bir hayır diyom aynı şey acilio yani hani kotu bişey değil sürücü denetmele yapio Windows evet dersen hepsi buPeki fark yoksa neden böyle bir uyarı var?
Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra DXDİAG'a girerken yine bu uyarıyı mı veriyor hocam tekrardan?Hocam sürücü denetleme şeyi bu sanırım yani + veya - si yok ben her acitgimda sıra sıra bir evet bir hayır diyom aynı şey acilio yani hani kotu bişey değil sürücü denetmele yapio Windows evet dersen hepsi bu
Sürücü yüklemiyor ztn denetliyor sadeceBilgisayarı kapatıp açtıktan sonra DXDİAG'a girerken yine bu uyarıyı mı veriyor hocam tekrardan?
Sürücüleri denetlemeye yarıyorsa bu iyi bir şey değil o zaman. Windows abuk sabuk sürücüler yükleyebiliyor, daha sonra bütün stabilitesi bozuluyor sistemin. Uğraş dur sonra.
Ama tam bu işlevi yapmıyor bu herhalde ya, sistemdeki sürücülerin WHQL olarak djital sertifiklı olup olmadığını kontrol ediyor anladığım kadarıyla.
Evet her seferinde soruyorPeki açılırken çıkan bu uyarı, işletim sistemi kapatıp açıldığında tekrar çıkıyor mu DxDiag'a girerken?Alıntıyı görüntüle