Yağız Topçular
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba ben steam de sahibim bu oyuna arkadaşım epicte bir türlü beraber oynayamıyoruz yardım ederseniz sevinirim.
Problem ne tam olarak anlayamadimMerhaba ben steam de sahibim bu oyuna arkadaşım epicte bir türlü beraber oynayamıyoruz yardım ederseniz sevinirim.
Dying Light 1'i arkadaşımla oynamak istiyorum o epic gamesten almış oyunu ben steamden birbirimiz aynı oyuna giremiyoruzProblem ne tam olarak anlayamadim
Oyuna epic games hesabını bağlayıp epicten arkadaşını eklersen girebiliyordun sanırım. Diğer türlü arkadaşının epic ismi görünene kadar çevrimiçi kısmı yenileyerek ararsın bulursan favoriye eklersin, uğraşmazsınız bir dahakine.Dying Light 1'i arkadaşımla oynamak istiyorum o epic gamesten almış oyunu ben steamden birbirimiz aynı oyuna giremiyoruz
arkadaşımın epic ismi hesabı tam olarak nerde görülecekOyuna epic games hesabını bağlayıp epicten arkadaşını eklersen girebiliyordun sanırım. Diğer türlü arkadaşının epic ismi görünene kadar çevrimiçi kısmı yenileyerek ararsın bulursan favoriye eklersin, uğraşmazsınız bir dahakine.
Ve epic games hesabımız bağlı ikimizde ekliyiz.Oyuna epic games hesabını bağlayıp epicten arkadaşını eklersen girebiliyordun sanırım. Diğer türlü arkadaşının epic ismi görünene kadar çevrimiçi kısmı yenileyerek ararsın bulursan favoriye eklersin, uğraşmazsınız bir dahakine.
Evet oyun bul kısmında arkadaşın herkese açık bir şekilde açarsa bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Bulamazsan da önüne çıkana kadar yenile.arkadaşımın epic ismi hesabı tam olarak nerde görülecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve epic games hesabımız bağlı ikimizde ekliyiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşım genel oda açtı ama gene gözükmüyor Alıntıyı görüntüle
oraları geçtik hocam zaten.hocam tam olarak anlamadım ama hikaye başlatip beli bir yere kadar ilerlemeniz gerekiyor ilk sinematikleri felan geçince açılıyor co op biz öyle girmiştik