Neler Yeni

Dying Light 1 Coop Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yağız Topçular
Merhaba ben steam de sahibim bu oyuna arkadaşım epicte bir türlü beraber oynayamıyoruz yardım ederseniz sevinirim.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Arda Yıldırım
Dying Light 1'i arkadaşımla oynamak istiyorum o epic gamesten almış oyunu ben steamden birbirimiz aynı oyuna giremiyoruz
Oyuna epic games hesabını bağlayıp epicten arkadaşını eklersen girebiliyordun sanırım. Diğer türlü arkadaşının epic ismi görünene kadar çevrimiçi kısmı yenileyerek ararsın bulursan favoriye eklersin, uğraşmazsınız bir dahakine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yağız Topçular
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyuna epic games hesabını bağlayıp epicten arkadaşını eklersen girebiliyordun sanırım. Diğer türlü arkadaşının epic ismi görünene kadar çevrimiçi kısmı yenileyerek ararsın bulursan favoriye eklersin, uğraşmazsınız bir dahakine.
arkadaşımın epic ismi hesabı tam olarak nerde görülecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve epic games hesabımız bağlı ikimizde ekliyiz.

Arkadaşım genel oda açtı ama gene gözükmüyor
1732059514672.png

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Arda Yıldırım
arkadaşımın epic ismi hesabı tam olarak nerde görülecek

Ve epic games hesabımız bağlı ikimizde ekliyiz.

Arkadaşım genel oda açtı ama gene gözükmüyor Alıntıyı görüntüle
Evet oyun bul kısmında arkadaşın herkese açık bir şekilde açarsa bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Bulamazsan da önüne çıkana kadar yenile.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/dying-light-1-cross-platform-destegi-var-mi.495811/ dediğim şekilde olmazsa ihtimal yok gibi ama 2 sene önceki konu. Belki güncellenmiştir o konuda.

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
hocam tam olarak anlamadım ama hikaye başlatip beli bir yere kadar ilerlemeniz gerekiyor ilk sinematikleri felan geçince açılıyor co op biz öyle girmiştik

Top Bottom