Dying Light 1 Coop Sorunu

Reaksiyon skoru
1
Merhaba ben steam de sahibim bu oyuna arkadaşım epicte bir türlü beraber oynayamıyoruz yardım ederseniz sevinirim.

Dying Light 1'i arkadaşımla oynamak istiyorum o epic gamesten almış oyunu ben steamden birbirimiz aynı oyuna giremiyoruz
Oyuna epic games hesabını bağlayıp epicten arkadaşını eklersen girebiliyordun sanırım. Diğer türlü arkadaşının epic ismi görünene kadar çevrimiçi kısmı yenileyerek ararsın bulursan favoriye eklersin, uğraşmazsınız bir dahakine.

Oyuna epic games hesabını bağlayıp epicten arkadaşını eklersen girebiliyordun sanırım. Diğer türlü arkadaşının epic ismi görünene kadar çevrimiçi kısmı yenileyerek ararsın bulursan favoriye eklersin, uğraşmazsınız bir dahakine.
arkadaşımın epic ismi hesabı tam olarak nerde görülecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve epic games hesabımız bağlı ikimizde ekliyiz.

Arkadaşım genel oda açtı ama gene gözükmüyor
1732059514672.png

arkadaşımın epic ismi hesabı tam olarak nerde görülecek

Ve epic games hesabımız bağlı ikimizde ekliyiz.

Arkadaşım genel oda açtı ama gene gözükmüyor Alıntıyı görüntüle
Evet oyun bul kısmında arkadaşın herkese açık bir şekilde açarsa bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Bulamazsan da önüne çıkana kadar yenile.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/dying-light-1-cross-platform-destegi-var-mi.495811/ dediğim şekilde olmazsa ihtimal yok gibi ama 2 sene önceki konu. Belki güncellenmiştir o konuda.

hocam tam olarak anlamadım ama hikaye başlatip beli bir yere kadar ilerlemeniz gerekiyor ilk sinematikleri felan geçince açılıyor co op biz öyle girmiştik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,404
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri