Yardım Dying Light 2 57GB dosya indiriyor?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,865
Epic Games'den almıştım. Bugün öylesine Epic Games'i açtım. Güncelleme vs. yapsın diye. Dying Light 2 için 57GB bir dosya indiriyor. Ben dosya da silmiş olabilirim yani. Emin olamadım. Bu yüklenen şey güncelleme mi yoksa silmiş olabileceğim bir dosya mı? Bir de sanırım oyunun adı da değişmiş. "Dying Light 2 - Reloaded Edition" olmuş.

Epic Games'den almıştım. Bugün öylesine Epic Games'i açtım. Güncelleme vs. yapsın diye. Dying Light 2 için 57GB bir dosya indiriyor. Ben dosya da silmiş olabilirim yani. Emin olamadım. Bu yüklenen şey güncelleme mi yoksa silmiş olabileceğim bir dosya mı? Bir de sanırım oyunun adı da değişmiş. "Dying Light 2 - Reloaded Edition" olmuş.
ilk dlc bedavaya verip reload edition yaptılar sürüm yükselttiğin için indiriyordur belki

Yanlış bilmiyorsam grafik güncellemesi de oldu. O yüzden bu kadar yüksek bir boyuta sahip olabilir.

Bende RTX3060ti var. Grafikleri düşürmeme gerek var mı?
Henüz oynama fırsatım olmadı. O yüzden grafikler hakkında kesin bir şey söyleyemem. Sistemin yeterli gelmezse duruma göre düşürebilirsin.

Henüz oynama fırsatım olmadı. O yüzden grafikler hakkında kesin bir şey söyleyemem. Sistemin yeterli gelmezse duruma göre düşürebilirsin.
Bu videoya göre 60FPS üstü alıyormuşum.

yeni tutunma atlama mekaniği gelmiş

İşlemcin Ryzen 5 2600'müş. Darboğaz sebebiyle aynı FPS'leri alamayabilirsin. Yine de dediğim gibi en sağlıklısı bizzat denemek.
Darboğaz olmuyor yüksek grafikli oyunlarda. Genelde %90 üstü kullanılıyor hatta %99 kullanılıyor ekran kartı. Teşekkür ederim yardımlarınız için. En kısa zamanda deneyeceğim.

Geri