Neler Yeni

Dying Light 2 Berbat Grafik Sorunu

_efsane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Çakır
Merhabalar.
Dying Light 2'yi aldım ama grafikler o kadar iğrenç ve bulanık ki oynamak istemiyorum.
Oyun açıldığında otomatik olarak 1080p DX12 Işın izleme açık olarak denedim görüntüler fotoğrafdaki gibi
DLSS açıyorum yine bulanık kapatıyorum yine bulanık.
En düşük ayarlara aldım yine bulanık ve kötü gözüküyor, en yüksek ayarlara aldım yine bulanık ve berbat gözüküyor bu oyunun grafikleri bu kadar berbatmı yoksa bendemi sorun var videolarda bu kadar berbat değildi

Sistemim: RTX 3060 R5 3600X 16GB RAM

Ekler

• 2.png
    2.png
    3.9 MB · Hit: 422
  • 1-min.png
    1-min.png
    1.3 MB · Hit: 425
  • 3-min.png
    3-min.png
    1 MB · Hit: 416

.......

80+ Bronze
Keskinlik ayarını 50 veya üstünde yapınca nasıl oluyor ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,073
İsim
Mert Can Ergün

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam öncelikle fps artışı için aniden yeniden oynatmayı bu oyunda kapatmanızı öneririm.
Sorununuza gelecek olursak bende de 3060 var benim tek farkım 2k'da oynuyorum.
Sizden bir de şehir için bir manzaranın ekran görüntüsünü isteyeceğim yapraklı manzaralarda netlik pek anlaşılmıyor zaten.

Ki oyunun optimize sorunu var bunu da belirtmek isterim, oyunun başında ben de fark ettim anti aliasing ne kadar yüksek olursa olsun dlss kapatsanız bile bir pürüz var gibi oyunda. Buna da gözünüz alışır zaten oyun ağır bir oyun değil çok hızlı geçiyor.
Bu oyunda eğer monitörünüz 144 hz ve üzeri ise, minimum 80 fps almaya bakmanız lazım. 1080p'de RTX ve DLSS ile FPS değerleri nasıldı hatırlamıyorum ama dediğimi karşılamıyorsa DX12'ye geçebilirsiniz.

_efsane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle fps artışı için aniden yeniden oynatmayı bu oyunda kapatmanızı öneririm.
Sorununuza gelecek olursak bende de 3060 var benim tek farkım 2k'da oynuyorum.
Sizden bir de şehir için bir manzaranın ekran görüntüsünü isteyeceğim yapraklı manzaralarda netlik pek anlaşılmıyor zaten.

Ki oyunun optimize sorunu var bunu da belirtmek isterim, oyunun başında ben de fark ettim anti aliasing ne kadar yüksek olursa olsun dlss kapatsanız bile bir pürüz var gibi oyunda. Buna da gözünüz alışır zaten oyun ağır bir oyun değil çok hızlı geçiyor.
Bu oyunda eğer monitörünüz 144 hz ve üzeri ise, minimum 80 fps almaya bakmanız lazım. 1080p'de RTX ve DLSS ile FPS değerleri nasıldı hatırlamıyorum ama dediğimi karşılamıyorsa DX12'ye geçebilirsiniz.
Hocam onu kapatırım sadece foto çekmek için girmiştim o yüzden açık.
Daha şehire hiç gitmedim çünkü bu kadar berbat görüntüyü görünce çıktım açıkcası ve oynamadım bu yüzden
DL1 bundan iyi gözüküyor yani hele o baştaki radyo kulesine giderken çok çimenli olan bir alan var hayatımda o kadar berbat iğrenç çimenler görmedim diyebilirim.

Hocam DLSS açık kapalı denedim halen berbat, Anti aliasing denedim yine aynı berbat duruyor anladım gitti.
165HZ monitörüm var
hangi ayarları önerirsiniz siz

Top Bottom