Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21,612
- İsim
- Hakan
- İlgilendiği Kategoriler
- Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostlar belki de kiminiz ne dertler var diyecek ama kararsız kaldım.
3060 ekran kartım 1440p çözünürlüğe zaten yetersiz bir kart olduğundan RTX'i de açınca performans epey bir düşüyor. Çözünürlüğü 1080p'ye de çekmek istemiyorum gözüm alıştı diye.
Hani RTX açık ve kapalı o kadar fark ediyor ki şu an high seçeneklerden ultra low'a geçmişim gibi hissettiriyor, özellikle de çimlere bakınca.
Açıkcası neden bu kadar kararsız kaldığımı az çok RTX deneyimi olanlar anlayacaktır, olmayanlar da illa yorumda bulunacaksa araştırırsa iyi olur.
1. seçenek
Bu arada her 2 ayarda da DLSS: performans modunda
Şimdi uzun lafın kısası size 2 seçenek sunacağım hangisi daha iyi karar vermenizi istiyorum.
2. seçenek
Bu seçenekte 60 fps stabil olmayan bir değer alıyorum, sahneye göre fps yer yer 55 olabiliyor.
Medium grafikler + yüksek seviye gölgeler + RTX çevre aydınlatması
Bu seçenekte stabil şekilde ortalama 75-80 FPS alıyorum
RTX'e dair her şey kapalı kalan tüm seçenekler ise en yüksekte.
3060 ekran kartım 1440p çözünürlüğe zaten yetersiz bir kart olduğundan RTX'i de açınca performans epey bir düşüyor. Çözünürlüğü 1080p'ye de çekmek istemiyorum gözüm alıştı diye.
Hani RTX açık ve kapalı o kadar fark ediyor ki şu an high seçeneklerden ultra low'a geçmişim gibi hissettiriyor, özellikle de çimlere bakınca.
Açıkcası neden bu kadar kararsız kaldığımı az çok RTX deneyimi olanlar anlayacaktır, olmayanlar da illa yorumda bulunacaksa araştırırsa iyi olur.
1. seçenek
Bu arada her 2 ayarda da DLSS: performans modunda
Şimdi uzun lafın kısası size 2 seçenek sunacağım hangisi daha iyi karar vermenizi istiyorum.
2. seçenek
Bu seçenekte 60 fps stabil olmayan bir değer alıyorum, sahneye göre fps yer yer 55 olabiliyor.
Medium grafikler + yüksek seviye gölgeler + RTX çevre aydınlatması
Bu seçenekte stabil şekilde ortalama 75-80 FPS alıyorum
RTX'e dair her şey kapalı kalan tüm seçenekler ise en yüksekte.