Furchlost
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 123
- İsim
- Kürşat
Devrenin half bridge veya full bridge olması güç seviyesi ile ilgili oluyor, bu devrenin temel tasarım yapısını belirtlir, önemli olan LLC(yüksek verimli) yapısının kullanılması. Bitfenix bana kaliteli göründü.Bir soru daha soracağım ATX3.0 PSU şart mı? Atıyorum yeni 12VHPWR destekli gpu aldım fakat güç kaynağımda bu giriş yok uygun bir dönüştürücü alsam çalıştıramayacak mı, çalıştıracak diye biliyorum. PCI-e 5.0 desteğide zaten bu ATX3.0 ile beraberinde isim takısı olarak geliyor şu zaman ekran kartı yükseltenlerde eğer güç kaynağı wattı yetiyorsa hiç güç kaynağını da yükselten görmedim çünkü. MSI tarafında önerdiğim modelde kağıt üzerinde yeteri kadar beni doyuracak bilgi görmedim ve teknik detaylara bakınca kağıt üzerinde (elektrik & elektronikten o kadar detaylı anlamam.) Half Bridge LLC DC-DC desteği var, BitFenix ve DeepCool'da ise Full Bridge LLC DC-DC desteği var mesela bunlar tam olarak neyi etkiler, çünkü aldım mı kaliteli ve bir nevi ömürlük istiyorum powersupply en nadir hatta bozulmadı mı neredeyse hiç değiştirilmeyen parçalardan biridir, eğer yeterli bir watt alındıysa zamanında.