Neler Yeni

Dying Light 2 Stay Human kırıldı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Umarım bu yaptığınız yanınıza kalmaz, en ağır cezayı hem dünyada hem ahirette çekersiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Umarım bu yaptığınız yanınıza kalmaz, en ağır cezayı hem dünyada hem ahirette çekersiniz.
Ben bu oyun da dahil her oyunu lisanslı oynuyorum ama kıçıkırık bi oyun için böyle sert davranıp tartışmaya kavgaya mahal vermeye gerek yok. Ha burası forum, burda crack link paylaşımı yaşanıyor açık açık kurallara ne kadar uygundur bilmem ama yine de böyle söylemlere gerek yok.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkese gülmek yerine oyunu hediye edebilirsin insanlar geçim derdi içinde biraz olsun eğlenebilmek ücretsiz şekilde vakit geçirebilmek istiyor utanmasan korsan oyun oynayanları vatan haini ilan edeceksin ne bu tavırlar

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Newkan

80+ Bronze

La ne alaka infaz edilsin olmazsa ipe götürsünler yada işkenceye alsınlar ne bu tavır trip 500-600 lira bu ülkede oyuna veren varsa tuzu kurudur. Korsana da karşıyım ayakları yapmayın.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
La ne alaka infaz edilsin olmazsa ipe götürsünler yada işkenceye alsınlar ne bu tavır trip 500-600 lira bu ülkede oyuna veren varsa tuzu kurudur. Korsana da karşıyım ayakları yapmayın.
Para vermek istemiyorsan oynama, bu kadar basit. Oynuyorsanda, bu oyunu parayla alan kişiler sana bu lafı eder.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Sözde çoğu korsana karşı.

Newkan

80+ Bronze
Para vermek istemiyorsan oynama, bu kadar basit. Oynuyorsanda, bu oyunu parayla alan kişiler sana bu lafı eder.

Sanane kardeşim. Sana mı soracam indirir oynarım sen kimsin ben mi dedim git satın al diye sana.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom