Fiyat farkı çok da az değil aslında. Ama steam de oyun koleksiyonu, kart, başarım falan takılıyorsanız steam. Benim için daha mantıklı.Epic'te kuponla 150 TL'ye geliyor. (Dying Light 2 + Superhot + Superhot Mind Control Delete)
Steam'den DL2 alırsam bu 3 oyun 210 TL falan.
Ben epicten alırdım, RDR2'yi falan da epicten aldım ucuza geldiği için hiç de pişman değilim. Açıkçası sırf steam olmasından dolayı fazladan para vermek bana israf gibi geliyor.
Steam takıntım yok. Sadece Epic ile Steam beraber oynayabilir mi, cross-play sıkıntılar falan var mı diye düşünüyorum.Fiyat farkı çok da az değil aslında. Ama steam de oyun koleksiyonu, kart, başarım falan takılıyorsanız steam. Benim için daha mantıklı.
online oynamayacaksan epicEpic'te kuponla 150 TL'ye geliyor. (Dying Light 2 + Superhot + Superhot Mind Control Delete)
Epicte Brecken+Rais bundle var 150 TL direkt. Üzerine başka oyunlar da koy 200 e tamamla bedavaya gelsinler.Epic'te kuponla 150 TL'ye geliyor. (Dying Light 2 + Superhot + Superhot Mind Control Delete)
Bunlar ne ki?Brecken+Rais
DLC paketleri.Bunlar ne ki?
Kızmazsan bişey dicem de böyle düşünüyosan ikisine de para vermeyip korsan indirmek daha mantıklı gibi.Ben epicten alırdım, RDR2'yi falan da epicten aldım ucuza geldiği için hiç de pişman değilim. Açıkçası sırf steam olmasından dolayı fazladan para vermek bana israf gibi geliyor.
Ne sunuyorlar?DLC paketleri.
https://store.epicgames.com/tr/p/dying-light--dying-light-2-brecken-rais-bundles Link burada, inceleyebilirsin ben çok bakmadım.Ne sunuyorlar?