Neler Yeni

Dying Light 2 Steam vs Epic'ten almak?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,199
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Kızmazsan bişey dicem de böyle düşünüyosan ikisine de para vermeyip korsan indirmek daha mantıklı gibi.
Yok kızmam est. ama sence de bu dediğin çok saçma değil mi?
Bir tarafta oyuna para verip yapımcının emeğinin karşılığını veriyorsun diğer tarafta ise tamamen emek hırsızlığı. Farklı fiyat politikalarından dolayı oyunların farklı platformlarda farklı fiyatlarda olması benim yaptığım bir şey değil yani, ben son kullanıcı olarak ucuz neresi ise orayı tercih ederim. Elbette aynı fiyatta olsalar ben de steamden alırım ama sırf platform farkından dolayı fazla para vermeyi pek doğru bulmuyorum. Korsan oynayıp emek hırsızlığı yapacak kişi zaten ne steama ne epice bakar.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kozmetik ürünleri imiş.
Bir tarafta oyuna para verip yapımcının emeğinin karşılığını veriyorsun diğer tarafta ise tamamen emek hırsızlığı. Farklı fiyat politikalarından dolayı oyunların farklı platformlarda farklı fiyatlarda olması benim yaptığım bir şey değil yani, ben son kullanıcı olarak ucuz neresi ise orayı tercih ederim. Elbette aynı fiyatta olsalar ben de steamden alırım ama sırf platform farkından dolayı fazla para vermeyi pek doğru bulmuyorum. Korsan oynayıp emek hırsızlığı yapacak kişi zaten ne steama ne epice bakar.
Epic x Steam cross platform desteği var mı

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,212
İsim
a l p e r

Ya şimdi onlarında bize pek değer verdiğini sanmıyorum da neyse ben daha da batmadan uzaklaşıyım.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,199
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Kozmetik ürünleri imiş.

Epic x Steam cross platform desteği var mı
O konuda pek bilgim yok ama internette yapılabildiği yazılmış gördüğüm kadarıyla, siz yine de araştırın
Ya şimdi onlarında bize pek değer verdiğini sanmıyorum da neyse ben daha da batmadan uzaklaşıyım.

1686072432266.png

Adamlar önerilen fiyatın %32 altına satıp üstüne üstlük %50 indirimi ülkemizde de yapıyorlar daha ne yapsınlar. Ha 2k fiyata çıkan oyunlara falan desen anlarım da bunun için pek geçerli değil bence.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,212
İsim
a l p e r
O konuda pek bilgim yok ama internette yapılabildiği yazılmış gördüğüm kadarıyla, siz yine de araştırın

Alıntıyı görüntüle
Adamlar önerilen fiyatın %32 altına satıp üstüne üstlük %50 indirimi ülkemizde de yapıyorlar daha ne yapsınlar. Ha 2k fiyata çıkan oyunlara falan desen anlarım da bunun için pek geçerli değil bence.
Hocam fiyat politikasını Steam belirlemiyor mu? Ben bi yerde duymuştum şu fiyattan yukarı yada aşağıda satmıcaksınız diye şart koşuyorlardı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Alıntıyı görüntüle
Techland'ın kendi support'unda böyle bir cümle var.
1686072759154.png

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,199
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam fiyat politikasını Steam belirlemiyor mu? Ben bi yerde duymuştum şu fiyattan yukarı yada aşağıda satmıcaksınız diye şart koşuyorlardı.
Steam belirliyor ama karar yine de yapımcıya bağlı. Sağdaki suggested (önerilen) fiyat steamın belirlediği fiyat. Firmalar buna uyup uymamakta özgür isterse çok daha ucuza satar isterse yok abi benim oyunum 70 dolarlık oyun der 1.5kya koyar orası onlara kalmış. İzlediğim videolarda bazı ayrıntılar öğrenmiştim ama onlara çok hakim değilim. Steam bir oyun satılacak ise en ucuz benim platformumda olacak gibisinden şartlar da koyabiliyormuş bazı oyunlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Techland'ın kendi support'unda böyle bir cümle var.
Alıntıyı görüntüle
Varmış demek ki, pc ile pc arasında zaten olmaması absürt olurdu ya.

• Beğen

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Steam bir oyun satılacak ise en ucuz benim platformumda olacak gibisinden şartlar da koyabiliyormuş bazı oyunlara.
O şartın en kısa cümlesi şu: Farklı platformlarda da satılan oyunun en pahalısı Steam'de olamaz, ya eşit ya da daha düşük bir fiyat bandında olmalı.

Bu şartla oyuncuların yüksek meblağlara oyun almasının önüne geçiyor diye biliyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,199
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
O şartın en kısa cümlesi şu: Farklı platformlarda da satılan oyunun en pahalısı Steam'de olamaz, ya eşit ya da daha düşük bir fiyat bandında olmalı.

Bu şartla oyuncuların yüksek meblağlara oyun almasının önüne geçiyor diye biliyorum.
Doğrudur, dediğim gibi hatırlıyorum bir şeyler ama tam hakim değilim. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,454
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom