Hocamlar bir de 3. arkadaşımız var. İki oyunda 3. kişiyi destekliyor mu acaba?Arkadaşımla PC üzerinden Dying Light 1 ve 2'yi oynamak istiyoruz, co-op var oyunda onu biliyoruz ancak ben oyunları Steam'den aldım, o epicten almak istiyor. Bir sıkıntı çıkarmı hocamlar? İyi Akşamlar.
Sanırım bu konuyla alakalı dying lightin discord sunucusunda bi mesaj görmüştüm steam ile epicdeki insanların coop oynaması için birkaç ekstra adım falan bişe lazımmış uğraştırıyomuş herhalde oraya bi göz gezdirebilirsiniz (Mesajı buldum discorddan çektim görseli attım buraya)Arkadaşımla PC üzerinden Dying Light 1 ve 2'yi oynamak istiyoruz, co-op var oyunda onu biliyoruz ancak ben oyunları Steam'den aldım, o epicten almak istiyor. Bir sıkıntı çıkarmı hocamlar? İyi Akşamlar.
Ben arkadaşımı epic'ten almamasına rağmen davet atabiliyordum hesabı bağlı olduğu için yüksek ihtimalle. https://pilgrimoutpost.techlandgg.com/dashboardArkadaşımla PC üzerinden Dying Light 1 ve 2'yi oynamak istiyoruz, co-op var oyunda onu biliyoruz ancak ben oyunları Steam'den aldım, o epicten almak istiyor. Bir sıkıntı çıkarmı hocamlar? İyi Akşamlar.