- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,022
Oyunu almak isteyenler için güzel indirim arkadaşlar. 2 ekmek parası.
Epic games istemcisinin kasması oyunu da etkiler mi? Ya da oyuna girdiğimizde istemciyi kapatabiliyor muyuz arkada çalışmasın diye. Ona göre alacağım kasarsa boşa almış olurum.Oyunu almak isteyenler için güzel indirim arkadaşlar. 2 ekmek parası.
Etkilemez. Yani önceki sistemim çok düşüktü bende sorun yaratmamisti. Sistemin nedir?Epic games istemcisinin kasması oyunu da etkiler mi? Ya da oyuna girdiğimizde istemciyi kapatabiliyor muyuz arkada çalışmasın diye. Ona göre alacağım kasarsa boşa almış olurum.
i3 370m - geforce 315m - 8gb ramEtkilemez. Yani önceki sistemim çok düşüktü bende sorun yaratmamisti. Sistemin nedir?
Bu sistem konusunda fikir veremeyecegimi3 370m - geforce 315m - 8gb ram
Bu sistem kötü de düşük sistem oynayacağım. Dying Light alırsam başka bi şekilde oynicam
Ben kapatıyordum eski sistemde arkada fall guys oynarken azda olsa işe yarıyordu.Epic games istemcisinin kasması oyunu da etkiler mi? Ya da oyuna girdiğimizde istemciyi kapatabiliyor muyuz arkada çalışmasın diye. Ona göre alacağım kasarsa boşa almış olurum.
hikayeli mi arkadaşla oynanır mıOyunu almak isteyenler için güzel indirim arkadaşlar. 2 ekmek parası.
Evet hikayeli oyun. Co-op da var.hikayeli mi arkadaşla oynanır mı
Hikayeli + arkadaşla oynanıyor.hikayeli mi arkadaşla oynanır mı
Steam'de 350 olmuşken alınır. Ama Dl1 80 saat gömüp DL2 geçtim +70 saat gömdüm daha çok şey var. DL2 oynayınca Dl1 nasıl oynamışım dedimOyunu almak isteyenler için güzel indirim arkadaşlar. 2 ekmek parası.
Benimde sepette DL2 , standart mı yoksa ultimate mı alsam onu düşünüyorum.Steam'de 350 olmuşken alınır. Ama Dl1 80 saat gömüp DL2 geçtim +70 saat gömdüm daha çok şey var. DL2 oynayınca Dl1 nasıl oynamışım dedim
Ben standart almıştım bir eksiklik hissetmedim. Blood Ties bilgim yok.Benimde sepette DL2 , standart mı yoksa ultimate mı alsam onu düşünüyorum.