Arkadaşlar Dying Light alacağım ama aklımda bir soru var. Steam de olan versiyon düz dying lightın yanında dlc eklenmiş versiyonu mu yoksa definitive edition + dlc mi? Yani epic de olan definitive edition ile bir fsrkı yok değil mi
yok sanırım fakat bana pahalı geldi ben 20 tl ye aldım bence oyunu dene ben çok sevdim oyunu genel kitle sever ama hikaye anlatımı vs iyi değilArkadaşlar Dying Light alacağım ama aklımda bir soru var. Steam de olan versiyon düz dying lightın yanında dlc eklenmiş versiyonu mu yoksa definitive edition + dlc mi? Yani epic de olan definitive edition ile bir fsrkı yok değil mi
Steamde ki normal sürüm mü yani yoksa epikteki ile aynı olup definitive edition mıyok sanırım fakat bana pahalı geldi ben 20 tl ye aldım bence oyunu dene ben çok sevdim oyunu genel kitle sever ama hikaye anlatımı vs iyi değil
değil hangisin istiyosan al ufak tefek dlc eksikliği vardır büyük ihtimalSteamde ki normal sürüm mü yani yoksa epikteki ile aynı olup definitive edition mı
O zaman steamdekini alıyorumdeğil hangisin istiyosan al ufak tefek dlc eksikliği vardır büyük ihtimal
Dl 2 ve 1 olan paket vardi ucuzdu o varsa ona bi bakabilirsinArkadaşlar Dying Light alacağım ama aklımda bir soru var. Steam de olan versiyon düz dying lightın yanında dlc eklenmiş versiyonu mu yoksa definitive edition + dlc mi? Yani epic de olan definitive edition ile bir fsrkı yok değil mi
Ona baktımda onda enhanced edition var dl 1 için. Enhanced ile definitive arasında pek fark yoksa bunu alırımDl 2 ve 1 olan paket vardi ucuzdu o varsa ona bi bakabilirsin
para sıkıntı değilse bunu al bendede enchanced editon var sadece 1 tane challenge görevi yoktuOna baktımda onda enhanced edition var dl 1 için. Enhanced ile definitive arasında pek fark yoksa bunu alırım
Grafik olarak fazla fark olur mu definitive ilepara sıkıntı değilse bunu al bendede enchanced editon var sadece 1 tane challenge görevi yoktu
Crack de pcye zarar verir diyorlar virus vscrack oyna boşu boşuna para verme
hayır fark yok galibaGrafik olarak fazla fark olur mu definitive ile
grafik farkı falan olmuyor sadece dlc fazlalığı değişiyor hatırladığım kadarıylada onlarda çok önemli değil zaten istediğini al kafan çok takılmasın 300 saat falan dl 1 var dlc çokta bi işime yaramadı açıkcası ilerleyen zamanlarda belki yarar farklılık açısındanGrafik olarak fazla fark olur mu definitive ile